Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez gáz, hogy beleútáltam a...

Ez gáz, hogy beleútáltam a mások által normálisnak tartott "vad, vicsorgó, pénz központú, vadkapitalista világba és visszamennék "gyereknek"?

Figyelt kérdés

Ha pl. tök normálisnak azt tartják, aki mindig meg tudja venni a lagjobb "okostelefont', iphon 5-öt, galaxy s4-et, Egyetemet 5-el kell végezni, két felsőfokú nyelvvizsgával kell rendelkezni alapból. És titokzatosan mosolyogni kell, ha megkérdezik mennyi pénzed van? Alapból millióidnak kell lenni, gazdag szülőkkel, gazdag családban. Vállalkozónak kell lenned, hogy a nők felnézzenek rád...stb.

Ez, gáz, ha valaki nincs toppon? Szegény családba született? Ha annyi pénze sincs, hogy egy 300 Ft-os buszjegyet megvegyen? Akkor lőjük főbe magunkat?

2014. febr. 21. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem gáz.Én nő vagyok,de engem alapból irritálnak az olyanok,akik ezzel úgymond menőznek.Vagy ez a normális nekik.Az,h van felsőfokú végzettség,az nem gáz,nem érdekel,a lényeg,h valamit csináljon.Ha tud.Mert ugye ma ez nem egyszerű... De megmondom őszintén,engem nem hoz lázba egy galaxy 4 vagy akármelyik.Sőt,én azt többre becsültem,magamhoz közelibbnek éreztem,akinek régi szarja van...) pedig nekem is viszonylag jó van,de én azt ajándékba kaptam:)Na de nem egy ilyen nagyon luxus.
2014. febr. 21. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt a sok hülyeséget honnan veszed ? Az embernek csak annyit kell törődnie a külvilággal, amennyi feltétlen szükséges a fennmaradáshoz, egyébiránt meg menjen a saját feje és elképzelései után, ha azzal nem árt sem magának, sem másnak. A személyiség fejlődésének alapvető vonala a saját értékrend kialakítása és nem a divatirányok követése. Felnézni az ilyenekre néznek fel. Az, hogy sok bogáncs szeret rátapadni a pénzes emberekre, az téged ne izgasson, azok belül is olyanok.
2014. febr. 21. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindig is a pénzről szólt a világ,tény régebben 1-2 évtizede sokkal normális körülmények voltak,nem ennyire elfajzott mint most,főleg ezzel a sok takony tinivel,akiket annyira nem érdekel semmi csak bulizás ezerrel,toporzékolás,mindenből a legmenőbb trendibb,legdrágább,legújabb kell nekik,és totál alkalmatlanok a szociális-valós életre,nem véletlen ebből mennyi degenerált depressziós kerül ki...az y-genercáió? vagy ez már valami,allotróp módosulat? lol
2014. febr. 21. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem ez már D mint Debil generáció:D
2014. febr. 21. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!