Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek izgalmasabb, ha...

Szerintetek izgalmasabb, ha egy nőt meg kell hódítani, vagy izgatóbb ha nő kezd ki veled?

Figyelt kérdés

2014. febr. 21. 15:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jobban szeretem én meghódítani a lányt (bár örülök, ha küld felém jeleket, hogy érdemes-e vagy nem tepernem), de van valami furcsán szexi abban, ha egy nő kezd ki velem (bár ez utóbbiban még nem volt részem).
2014. febr. 21. 18:43
 12/14 anonim ***** válasza:

számomra elképzelhetetlen hogy én fussak bármilyen pasi után.

ha annyi mersze nincs hogy megszólítson, akkor megette a fene az egészet. nekem fontos hogy egy férfiban legyen vagányság, humor, bátorság.

az önbecsülésem nem engedi hogy kikezdjek bárkivel, akkor sem ha a falat kaparom miatta titokban :)

persze egy bizonyos szintig kell az érzés hogy meghódítottam valakit, de az első kártyát ő tegye le az asztalra.

2014. febr. 21. 23:11
 13/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, mennyi idős lány vagy? és azért jeleket adsz a pasinak nem?
2014. febr. 21. 23:19
 14/14 anonim ***** válasza:

szerintem még fiatal :)

Én 15-17-re tippelem,de majd kiderül ha leírja ,vagy nem :)

Ez amúgy mind szép és jó dolog amit a lány leírt csak legyen is így!

2014. febr. 22. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!