Téged mi motivál arra, hogy felkeljél az ágyadból reggel?
Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 02:34
11/16 anonim válasza:
Utolsó... :"D
Engem az, hogy a kutyám (mintha órája lenne) pontosan tudja, mikor kell kezdődnie a sétának és bociszemekkel várja hogy induljunk. :)
12/16 Kameko-san válasza:
Ez meg kb. miden reggel:
- "Ha most felkelek és végigcsinálom, akkor egy nappal közelebb érek a suliváltáshoz." - gondoltam magamban, és kimásztam a takaró alól.
13/16 anonim válasza:
Hogy muszaj suliba menni..:D Hetvegen meg hogy mar annyit fekudtem hogy kikezdte a hatamat a matrac. x_x
14/16 anonim válasza:
Ha reggel eléggé sietek a felkelésse/sulibakészüléssel, akkor még marad időm megnézni egy Így jártam anyátokkal részt. Lehet ez gáz de nekem elég motiváció :DD
15/16 anonim válasza:
Az, hogy sokaknak szüksége van rám, sokan vannak, akiket szeretek. Ott a párom, barátok, család. Én szeretek élni :) Így nem olyan nehéz felkelni :)
16/16 anonim válasza:
Peldaul az, hogy ha nem kelek fel es megyek el dolgozni, akkor hamarosan nem lesz agyam amibol felkeljek. A hid alatt meg hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!