Túlságosan Buddha vagyok beadandók, zh-k előtt, nem tudom komolyan venni, ami néha visszaüt. Mit csináljak?
és miért zavar, hogy nem vagy idegroncs olyasmi miatt, ami már mindegy?
én örülnék neki, ha nem lennék fizikailag rosszul az idegtől minden nyomorult zh előtt...
Egyébként van olyan, ami felviszi a pulzusodat, vagy mindennel így állsz?
Nálunk a tanárok is segítenének egy ilyen probléma megoldásában, mert akkor is szétaláznak, hogyha tanultál, így már a vizsga gondolatától is idegbeteg leszel.
Én tudom mit érzel, ugyanilyen vagyok én is, csak én az angol vizsgámra készülök :D És tanulnom kéne a szóbelire, csak valami visszahúz és mostanság elég sok mindennel vagyok így.
Találd meg benne azt amit szeretsz: én pl. imádok kisebb történeteket olvasni angolul, és néha azzal jutalmazom magam hogy tanulás végén elolvashatok néhányat :D
Szeretnék én is motiváltabb lenni, szóval ha rájössz valami igazán áttörő megoldásra, szólj nekem is :D Addig is itt van a fentebbi tanácsom, remélem segít :)
Engem az motivál, hogy le akarok vizsgázni és amennyiben tudom, szeretném megkönnyíteni a helyzetemet. Nem akarok még vizsgaidőszak elején azért vizsgázni, hogy aláírást kapjak, vagy tömbösített zh-t írni ugyanezért. Inkább próbálok összehozni egy kettest, a többit meg vizsgán "megbeszéljük". Nem mondanám, hogy idegbeteg leszek zh előtt. Attól függ hogy állok hozzá, hogy milyen pótlási lehetőség van. Ha tudom, hogy ha úszik, akkor nyakig leszek a kakiban, akkor feltud húzni, ha azt tudom, hogy végtelen lehetőség van javítani, akkor nyugodtan fekszek le aludni.
Próbáld arra hangolni magadat, hogy magaddal tolsz ki, ha nem sikerül és csak tologatod magad előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!