A sorozatgyilkosok tényleg azt várják, hogy elkapja őket valaki?
O.o
Kettőt és könnyebbet, bár szerintem ezt csak egy sorozatgyilkos tudná megválaszolni kb. XD
ha feltűnési viszketegsége van akkor igen.
pl nyilvános helyen,pózokba rendezve hagyja az áldozatot,leveleket irkál,üzenget az újságoknak.
de egy hétköznapibb sorozatgyilkos eltünteti a testet,minden nyomot,nem akar üzenni semmit sem,ezért ha el is fogják nincsen mit rábizonyítani,ez a típus viszont nem akarja,hogy elkapják.
szerintem valahol mindegyik azt akarja, mert büszke a "műveire"...
ez olyan nagy dolog lehet, amit muszáj másoknak is tudniuk...
Sorozatgyilkosa válogatja. Vannak csendes típusok, ők nem akarnak hencegni vele, megcsinálják, aztán igyekeznek eltüntetni mindent, hogy nyoma se maradjon. Vannak a hencegők, akik direkt otthagyják a hullákat a kirakatban, leveleket írnak a rendőröknek, stb., És vannak akik valahol szeretnék hogy elkapják őket, hogy aztán nagy mellénnyel kiállhassanak a kamerák elé, hogy igen, én vagyok az. Ő is ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!