Több lánytól is megkaptam már hogy az a baj velem, hogyha van egy probléma, felvázolom rá a lehetséges megoldásokat és a legjobbat - ami a legkönnyebben es gyorsabban megoldja a problemat - kiválasztom es megcsinálom. Nem értem hogy ez miért baj? Minek rágcsáljam ujra es ujra a gondokat ha el is tudom mulasztani?
Igen, ez tipikus női tulajdonság :). Én inkább olyan vagyok, aki szereti lezárni az ügyeket, lehetőleg minél gyorsabban és igazságosabban.
2014. febr. 19. 08:34
2/15 anonim válasza:
Nem tudni, milyen mértékű problémákról beszélünk, és hogyan nyilvánul meg ez nálad. Részletkérdés ugyan, de engem is idegesítene, ha valaki azon töpreng, merre menjen haza, felírja a lehetséges bkv útvonalakat, kiszámolja hány perc különbséggel ér haza és azt választja, ami a legrövidebb, kb. 5 perccel. Na, ez engem is kicsinálna, pedig nem vagyok csaj. :D
2014. febr. 19. 08:51
3/15 anonim válasza:
Az a gáz, ha ez probléma valakinek, mert a problémákra a legjobb megoldás ha nem halogatod, hanem gyorsan megoldod, így nem rágódsz rajta és nem idegesíted magad.
2014. febr. 19. 08:52
4/15 anonim válasza:
Olyasmire gondolsz, hogy pl. hatalmas szemét van a padlón, és te fogod a legegyszerűbb megoldást, besöpröd az egészet a szőnyeg alá és a sarokba, ahol nem látszik? Lehet hogy gyors és hatásos, de én sem örülnék az ilyen megoldásnak.
2014. febr. 19. 08:59
5/15 anonim válasza:
Szerintem ez nem gáz, hanem logikus. Én is így csinálom.
A vázolgatást intézd magadban, a többivel nincs gond.
2014. febr. 19. 09:04
6/15 anonim válasza:
attól függ milyen problémára..
probléma: nem jön a majonéz ki a flakonból. Probléma megoldás:
kidobod és kibontasz egy újat
nem eszel inkább majonézt
felvágod a flakont és kanállal kiszeded belőle ami még van.
nem a harmadik megoldás a legegyszerűbb, sem a leggyorsabb, viszont az előtte lévővel tuti kiakasztanál, az első meg pazarlás.. (némelyik flakonból akár három szendvicshez elegendő majonézt is ki lehet szedni így)
Másik probléma: baj van a kapcsolattal. legegyszerűbb leggyorsabb megoldás: szakítani.
így gondoltad?
2014. febr. 19. 09:22
7/15 anonim válasza:
Talán mert ők nem azt akarják, hogy megoldd a problémájukat, hanem hogy érezz együtt velük, fetrengjetek a problémában kicsit. Ez a női gondolkodás. Elég, ha meghallgatod őket és max. annyit mondasz, hogy hát igen, nehéz ügy, rossz lehet neked, mit gondolsz, mit kellene tenni stb.
2014. febr. 19. 09:28
8/15 anonim válasza:
Nem biztos, hogy hosszabb távon a könnyebb megoldás a jobb. Tipikus pasi tulajdonság fejjel menni a falnak.
2014. febr. 19. 09:38
9/15 anonim válasza:
Írnál egy példát? Mert a kérdésből nem derül ki, hogy mi a probléma. De ha leírnád, hogy mire mondták ezt konkrétan, akkor talán kiderülne, hogy miért volt ez fura másoknak.
2014. febr. 19. 09:39
10/15 anonim válasza:
Vigyázz!
Sokszor van olyan a nőkkel, hogy elmondja a problémáját, de nem megoldást vár rá!
Csak azt várja ilyenkor, hogy együttérezz vele.
Bár ilyenkor jobb lenne, ha a barátnőjéhez fordulna, aki úgyse fogja ezeket megoldani neki, viszont nagyon együttérző tud lenni.
Nem tudom, hogy lehet kikerülni ezt a csapdát, mert ugye a férfiember alapvetően megoldásokat keres, de előfordul olyan is, hogy a nő is ezt várja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!