Az normális, hogy élvezem az ilyen helyzeteket?
Figyelt kérdés
Ha például körülöttem mindenki feszült és szidják egymást, akkor csak hátradőlök és nagyon jól szórakozom rajta. Viszont ha valakinek problémája van, akkor szívesen leülök és megbeszélem vele, ha kedvelem az illetőt akkor tényleg aggódom is miatta. Viszont tényleg szeretem az ilyen feszült helyzeteket, feldobnak valahogy. Ez normális?2014. febr. 17. 15:17
1/6 anonim válasza:
Èn is élvezem az ilyen helyzeteket :D
2/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, valamikor én is csak nevetek ezeken a szituációkon, szerintem szórakoztató, ahogy a másik emberek min és hogyan veszekednek, szóval vagy normális vagy mindketten meghibbantunk :)
12/L
3/6 anonim válasza:
Általában én is jókat röhögök az ilyesmin. :D
4/6 anonim válasza:
Én is elvagyok ilyenkor, néha jót röhögök (magamban) rajtuk...
5/6 Kameko-san válasza:
Én is szeretem ezt csinálni! :D
6/6 anonim válasza:
Én is élvezem, az osztálytársaim mindig ezt csinálják, és én is szórakozom rajta. De én is tudok beszélni komolyan is a problémákról.
Azon meg még jobban szórakozok, mikor elkezdenek durván verekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!