Miért érzem, úgy hogy senki figyelmére nem vagyok méltó?
Figyelt kérdés
Mindenkinek segítek,szeretek mindenkit,nem vagyok személy válogató,mikor idegesek,akkor is mindig nyugodt vagyok és nincs sosem harag bennem,még azután sem hogyha komolyabban megsértenek lelkileg,kihasználnak,de még ezt sem úgy fogom fel..segítek,szeretek,gondoskodok,védek,küzdök,de ha segítség kell,ha elfáradtam,ha csüggedek,vagy nehéz a világ nincs kihez odamennem... leginkább nincs minek,kinek éljek (ebből is felállok sokszor),szeretetre vágyom,amiből a nehézségeimből erőt merítek vége mikor elfáradok,de nincs senki akiről gondoskodásért,és figyelemért cserébe töltődés által tudok...mindenki kisétál az életemből,vagy részt sem vesz benne,megbánt...elcsüggedtem...pedig áldás vagyok másoknak de így hogy??2014. febr. 13. 18:23
11/12 A kérdező kommentje:
te vagy a 4-es is most látom :p
2014. febr. 13. 18:39
12/12 anonim válasza:
Neked is és köszi! :) De nem is a lisztet sajnálom már vagy a temperát, hanem az időmet meg az energiámat. Igaz ez mind meg lett köszönve, csak így utólag eszembe jutott azért megérte-e egyáltalán a fáradozás. De ezt akkor nem tudhatja még az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!