Hogyan lehetnék kevésbé gonosz?
Köszönöm szépen!
Igazából ma találkoztam egy 'volt barátnőmmel', akivel csúnyán váltunk el egymástól a barátságunk végén. Sajnálom hogy így végződött, de én már nem fogok kezdeményezni. (Tudom makacs vagyok, de ha ennyire nem megy inkább hagyom...valószínüleg így kell lennie) A lány egy kicsit duci. Egy könyv volt nála...A szürke ötven árnyalata. Az a gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy "álmodozz csak...". Utólag visszagondolva ez nagyon gonosz volt. Előfordult már többször is hasonló, de azt hiszem ez volt a legdurvább, ami rádöbbentett arra, hogy sürgősen változtatnom kell.
ez egy epés megjegyzés volt,nem gonoszság.
gonoszság esetleg az lehetett volna,hogy beültök kávázni valahova és amikor nem néz oda mérget öntesz a kávéjába.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem azért nézem le, mert ilyet olvas, hanem azért ahogy viselkedett velem, viszont ezt el kéne felejtenem és gondolnom sem kéne rá...
5. vagyok
Ne törődj a gyökér emberekkel. Amúgy meg azt gondolsz róluk, amit akarsz. Én már csak ha megyek utcán és megüti a szemem egy ízléstelenül felöltözött, kibuggyan a hája nő vagy valami kapafogú emberke, igenis eszembe jut, hogy te se vagy egy matyóhímzés barátom. Rólam is biztos gondoltak már ilyet. És akkor mi van? Véleménye van mindenkinek, csak okosan gondold meg, kinek és mit mondasz. Amúgy meg azt gondolsz, amti akarsz. Ronda az a lány? Dagadt az a srác? Gusztustalanok annak az embernek a körmei? Gondoljad csak. Te dolgod, senki másnak nincs köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!