Hogyan tudnék változtatni?
Az már jó, hogy eljutottál addig, hogy változni akarj.
Biztos nincs semmi más, ami leköt? Mindenesetre elég csak lassanként változni. Egyre kevesebbet füvezni, inni, inkább más dologgal tölteni az időd (pl. a barátaiddal, de ha ők mind füveznek és nem akarnak változni új ismeretségeket szerezni). Én se tanultam régebben, de érdekesebbé tettem (minden egyenlet után egy szem cukor vagy valami ilyen ostobaság... :D), a töri és az irodalom szépen szólva nem ment, de sok töris filmet néztem, megzenésített verset hallgattam és ár az is jól megy. Remélem ez segítség. :)
A gond hogy a a barátaimmal szoktam füvezni. Nincs is olyan barátom/ismerősöm aki nem füvezik és/vagy iszik.
Előfordult olyan hogy valamihez kedvet kaptam, például 2 éve jelentkeztem a mostani suliba és Közlekedés szakra mentem mert oda vettek fel. Olvasgattam a tankkönyvet és elkezdett érdekelni. Eltelt 1-2 hét és meguntam. Sok mindennel így vagyok, hogy egy darabig érdekel aztán megunom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!