Más is utálja ha segítenek/segíteni akarnak neki?
Figyelt kérdés
31/F
Több infót nem adok magamról. Arra vagyok kíváncsi hogy más hogy van ezzel illetve mit gondol erről.
2014. febr. 11. 17:29
1/12 A kérdező kommentje:
Minden tekintetben, anyagilag, magánéletben, bárhogy.
2014. febr. 11. 17:30
2/12 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Egyszerűen irritáló; és én, mint rossz csapatjátékos sokkal hatékonyabban és jobban végzem a dolgom egyedül.
3/12 anonim válasza:
a segítség nem bűn...az az ostoba aki nem veszi igénybe,aki büszkeségből nem ismeri el hogy szüksége van rá..van akinek e megy jól van akinek az...és jobb mintha elakadnál és nem tudsz tovább lépni..olyan helyzet nincs mikor soha senkitől nem fogadsz el semmit még tanácsot sem,az más érdés hogy ki minek tartja valaki gyengeségnek..valaki büszkeségnek..szerintem az az erős aki beismeri és elfogadja..
4/12 anonim válasza:
ja megint én az más kérdés ha kéretlen a segítség adás,mert tud bosszantó is lenni valóban,és haszontalan is
5/12 A kérdező kommentje:
Ha egyet nem is értek veled de köszönöm, írjatok még, érdekel!
2014. febr. 11. 18:12
6/12 anonim válasza:
Miért nem értesz egyet?Te hogy látod?talán túl büszke vagy az elfogadásra?mert az nem jó hozzáállás és jellem sem...
7/12 anonim válasza:
Ha nincs szükségem rá és erőltetik akkor kicsit lenézve érzem magam.
8/12 A kérdező kommentje:
Csak szeretek a magam ura lenni, de igyekszem az egyensúlyt megtalálni
2014. febr. 11. 18:19
9/12 anonim válasza:
Azt a "te nem tudod, megcsinálom én" segítséget nem szeretem, de ha valaki tényleg látja, hogy segítségre szorulok akkor szívesen fogadom és örülök, hogy vannak még emberek, akikre lehet számítani, ha baj van.
10/12 anonim válasza:
Van, amikor jól jön.
De inkább akkor segítsen, ha nagyon látványosan kell, és főleg, ha kérem!!
Mert volt pl. olyan, hogy valamit nem tudtam elsőre összehajtogatni (nem a mérete miatt, kisebb dolog volt) és rögtön ugrott, hogy majd ő... És mikor szépen próbáltam megkérni, hadd én, akkor jött azzal, hogy a csapatmunka így meg úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!