Miért foglalkoznak az emberek mindig más életével?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy az emberek mindig más életével, családjával, dolgaival, helyzetével foglalkoznak és azon csámcsognak, háborognak? Pl. a párom családja is sajnos ilyen és ahogy észre vettem, általában azért érdeklődnek valakiről, hogy legyen min csámcsogni, pletykálni. Én azt is megválogatom, hogy pl. a facebookra mit írok ki, mert nem akarok kavargatást a hátam mögött, mert ugye ilyen is volt. Várom a véleményeket és azt, hogy ezt hogy kellene kezelni?2014. febr. 7. 23:21
1/5 anonim válasza:
Mert az a tévhitük hogy őróluk nem csámcsognak meg aztán addig sem gondolnak a saját bajukra ha van másnak :))
2/5 anonim válasza:
Mert egyszerűbb más hibáit keresni, mint kijavítani a sajátunkat.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)! Na és valami tanácsotok van, hogy pl. az én helyzetemben mit lehetne tennem, ha a családban van ez? Én nem vagyok ilyen, nem is leszek szerencsére :D
2014. febr. 8. 11:41
5/5 anonim válasza:
-Mert nekik nincs életük.
-Mert az övék annyira reménytelen.
-Mert kíváncsiak a miértekre, miből lesz a cserebogár.
-Mert alápakoltál, fájdalmat okoztál neki.
-Mert annyira értelmi/érzelmi szegények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!