Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ugyan tudom le nyomozni a...

Ugyan tudom le nyomozni a rejtet szamot?

Figyelt kérdés
Hat ugy kellene hogy anyumek nem kellene megtudjak es hazilag valaki nagyon kene segitsen mert mar 2 hete hivogatnak ....es eleg szar na m1 ha valaki tud segitenii legyszii ird le Koszii elore is !!

2014. febr. 5. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt nagyon nem tudod lenyomozni (esetleg a szolgáltatótól lekéred hogy ki hívott téged). Súlyosabb esetben rendőrség (ők ki tudják kérni a híváslistát).

De sokkal valószínűbb, hogy valamelyik ismerősöd szórakozik veled. (Hány éves vagy? Mert olyan 14-16 éves kor között elképzelhető). Amúgy fel kell venni és félretenni a "kagylót", hadd fizessen a kis k****g.

2014. febr. 5. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez már 14-16 éves korban is elég szánalmas és piti dolog, ha telefonbetyárkodik. :) Inkább még fiatalabb korosztályra gondolok, 10-13 között.
2014. febr. 6. 08:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszii..:)) 15 vok :33 Es hat kaptam eleg infot ahoz hogy ki lehetet es hat fiu volt eleg szanalmas mert szerelmes belem :// ...:DD De azert koszii :**
2014. febr. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!