Fiúk? Véleményt kérek
Figyelt kérdés
12 éves vagyok de kinézek 14 15 nek is:D 165cm és 50kg vagyok szép alak kerek fenék szép hosszú haj:D és a koromhoz érett vagyok sokkal.vélemény?2014. febr. 4. 21:23
11/11 anonim válasza:
A véleményem, hogy örülsz neki, ami kétségbeejtő. A szépség most elvette az eszedet, és lehet most még de király dolog ez, de majd úgy 30 éves korodra kivénhett pi*sa lesz belőled aki a kutyának se kell. Komoly érzelmekre a fiúktól ne számíts, mert nem a lényed mélységét akarják megérteni hanem csak a felszínt akarják meghódítani. Roppant sekélyesnek tűnsz a küllem dicsőítésével önmagadra vonatkozólag, és csak sajnálni tudlak ha így folytatod, és tovatűnik egy élet a felesleges élvezetek halmozásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!