Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék rájönni, hogy...

Hogyan tudnék rájönni, hogy miért nem szeretnek?

Figyelt kérdés

18/L vagyok.

barátkozósnak és viccesnek gondolom magam, de úgy tűnik, hogy nem vagyok az... mindenkivel megpróbálok beszélgetni, és ha látom rajta, hogy nyitott a beszélgetésre, akkor mindig hosszan, mosolyogva válaszolok a kérdéseire, meg tőle is kérdezek dolgokat. ha azt látom rajta, hogy lesz*r, akkor nem próbálkozom.

mindig próbálok vicces lenni, nevetek mások viccein, könnyű engem megnevettetni. közvetlen vagyok, mindig készen állok a partykra, szoktam én is szervezni.

eddig 5 suliba jártam, de egyikben sem szeretett pár emberen kívül senki. az a pár ember meg azért, mert tényleg megismert, összebarátkozott velem. egyszer az osztálytársaim miatt váltottam sulit. de mindegyikben, a mostaniban is megesett már, hogy lenéznek, beszólogatnak, bántanak. méghozzá ok nélkül, mert én senkivel sem vagyok szemét. mondjuk képes vagyok az lenni, de csak akkor, ha valaki sokat ártott már nekem.

megkérdezni nem akarom, hogy miért nem fogadnak be, mi a baj velem. hogyan tudnék rájönni?

köszi előre is :)

2014. febr. 4. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet az, hogy egyszerűen tolakodó vagy(már ha ismered ennek a kifejezésnek az értelmét) ? Hogy ráerőlteted magad másokra, anélkül, hogy mindenféle metakommunikatív jelekből rájönnél, hogy nem kíváncsiak rád. És ezáltal mintegy rákényszeríted magad másokra ?
2014. febr. 4. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Azok alapján amiket leírtál nem veled van a baj hanem a körülötted lévőkkel.Ènse voltam az a tipikus menő gyerek.inkább amolyan különc.becsüld meg a barátaidat és ne az ilyen bunkó állatok társaságát keresd:D
2014. febr. 4. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Most akkor az a kérdés hogy miért nem szeret mindenki, vagy az, hogy miért nem szeret szinte senki? Mert azt mondod, hogy mindenhol vannak emberek, akik barátkoznak veled. Olyan osztály vagy csoport meg szerintem nem létezik, ahol mindenki mindenki őszinte jó barátja. Bár annak sok oka lehet, hogy valakit nem kedvelnek: szociokulturális háttér, nemzetiség/etnikum, kinézet, stílus, normaszegés, túlzott bizalmaskodás, vallás, most hirtelen nem jut több eszembe. Egy önvizsgálat sem ártana, ha sehova nem tudsz beilleszkedni. ha ezekre nem akarsz szemtől szemben rákérdezni, akkor kérj meg egy személyt, aki veled is jóban van és a csoport többi tagjával is, hogy puhatolózzon egy kicsit a felsorolt témákban.
2014. febr. 4. 21:30
 4/8 A kérdező kommentje:

nem tudom, hogy tolakodó vagyok-e, néha talán. de nem erőltetem rá magam senkire, ha valakin látom, hogy nem érdeklem, nem akar velem beszélni, akkor arrébb megyek.

lehet az a baj, hogy nem vagyok olyan, mint ők. de nem tudom tényleg, hogy mit követtem el...:/

2014. febr. 4. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:

"de egyikben sem szeretett pár emberen kívül senki."

Te sem szerettél mindenkit valószínűleg. Pár embert szerettél. Ez így működik. A viccelődést nem kel erőltetni, a finom humor jobb.

2014. febr. 4. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha vannak barátaid akkor velük kellene erről beszélned, hátha jól tudnak kérdezni, hogy megtaláld a választ.
2014. febr. 4. 21:40
 7/8 A kérdező kommentje:
de 30ból 2en 3an szeretnek, sztem az elég kevés :/ főleg ahhoz képest, hogy a többieket 20an...
2014. febr. 4. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
"a többieket 20an" - azt lehet, hogy csak Te érzed így, ők nem
2014. febr. 4. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!