Egyik ismerősöm ilyen (? )
Figyelt kérdés
Nincsenek barátai, mindent sajnál mindenkitől, de elvárja, hogy mi adjunk neki a mi holmijainkból, mindenre ráírja a nevét nehogy használjuk a cuccait, de ha neki kell valami elvárja, hogy adjunk neki olyat ami neki nincs(pl.:csinál magának kaját, mondjuk sült krumplit, de nincs hozzá ketchupja és természetesnek gondolja, hogy majd mi adunk neki)Nem tud csajozni tőlem kér mindig tanácsot mert azt hiszi , hogy én a barátja vagyok mert szóba állok vele, meg már néha sajnálom , hogy olyan szánalmas.
Ez lehet valami betegség?
2014. febr. 3. 00:58
1/2 anonim válasza:
szerintem csak szimplán nem nevelték meg a szülei.
2/2 anonim válasza:
xD El volt kényeztetve ezért várja el hogy adjatok neki, de mellette még irigy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!