Az minek a jele ha tetszeni akarok mindenkinek?
Tetszeni akarok minden lánynak, ha szép ha nem, és örömmel tölt el ha tetszek nekik. Ez normális?
Nem tartom magam egoistának, de azt olvastam, hogy ez a tulajdonság arra utal. Einsteinnek van egy olyan állítása, miszerint minél nagyobb az egó, annál kissebb a tudás. Na de én nem tartom magam butának, szerintem inteligens vagyok, és mások szerint is. Ez nálam egy kényszer, mindig jól akarol kinézni, szeretem ha néznek, tetszek a lányoknak, és szeretem ha tisztnek. Szeretek nagyoskodni, de ebből anno akadtak problémáim úgyhogy ezt a tulajdonságomat kioffoltam. Szeretek a középpontba lenni, szeretek megnevettetni másokat, szeretem ha jó véleményt keltek az emberekben. Szerintetek rossz tulajdonságaim vannak? Mik lehetnek a hibáim?
17/f
Azért siettem, mert épp filmeztem és reklámidőben írtam.
Igen maximalista tulajdonságom is van, mindent a legjobbra, tökéletesre akarok megcsinálni. És nagyon válogatós is vagyok. Köszönöm, hogy segítettetek hogy jobban megismerjem önmagam. Tapasztalatlan vagyok azért érdekeltek ezek a dolgok mostanában nagyon sokat töröm a fejem azon hogy milyen vagyok és egyfajta külső személyként szeretném magam látni, ismerni, mert nagyon nehéz kiigazodni saját magamon és ezt mások jobban látják...
Velem is pont ez van :)
Csak en nem a lanyoknak akarok tetszeni xd 15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!