Ez milyen emberi tulajdonság?
Nem találom a pontos kifejezést: az az ember, aki magáról olyan hamis képet akar adni, ami őt ismerve nem igaz..
Arról van szó, hogy a legjobb barátom ilyen, de csak FACEBOOKON!Például:
Állandóan kitörli, ha az oldalára raknak valamit, ami ha még neki tetszik is kitörli a többi ismerőse miatt.
Ha van egy poszt, ami kirak, van hogy törli x-y kommentjét mert neki az gáz.
Ha nem lájkolják a postját, akkor kitörlni.
Van gyakran változtatja, hogy ki láthatja, hogy ki postol neki, s ha például valaki menő ír neki, azt rögtön láthatóvá teszi mindenki számára, amit például értem nem tenne meg.
Ez nagyon bánt engem. Miért csinálhatja?
Hogy hivják az ilyen embert? Felszínes?
Nos, én már eleve a Facebook-kal kezdeném és zárnám be!
Ne a Facebook körül forogjon az életed, mert belekattansz! Ne a Facebook-ból indulj ki, mert az csak egy Internetes oldal....találj más és minél több elfoglaltságot magadnak! Végezetül, ne foglalkozz olyan emberrel/emberekkel, akik állandóan a Facebook-on csüngenek! Fölöttébb káros ez az egész! Főleg hogy felszínes/képmutató emberekkel épp eleget fogsz találkozni, akaratod ellenére is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!