Találok magamnak egyáltalán valakit?
Sziasztok! Tanácsok, vélemények érdekelnének.
Egy 16 éves srác vagyok, lényeg az hogy jó tanuló, nem "páva" és nem vagyok bunkó. Az az egy gond van, hogy senki nincs ezen az égegyadta világon (értsd most a családot hanyagoljuk, de nyilván az is fontos), csak egy haverom, de az is 100 km-re tőlem, és se egy rendes lányt se egy rendes barátot nem tudok találni. Miért van az hogy olyanok az emberek? Kezdek abban is kételkedni hogy van normális lány. Na jó mondjuk ismerek egyet, de a kinézetem miatt nem hinném hogy nagyon felhívtam az érdeklődését. Bár nem vagyok bűnronda, de nem is vagyok egy macsó. Hát nem tudom, bocsi ezért a hülye kérdésért, ha valakinek ezzel raboltam az idejét, akkor bocsi!
Nálam is ez van,csak én lány vagyok..én se vagyok bűnronda.
18/L
Akkor én mit szóljak 24 évesen? :D Eddig egész életemben kb. 2 és fél normális lánnyal találkoztam :)
Ez azt jelenti, hogy vannak csak nagyon kevesen. Keress, ne add fel. Annyi idősen nagyjából én is így gondoltam, mint most te. Készülj fel rá, hogy találni fogsz valakit. Arra is készülj fel, hogy bármennyire úgy tűnik, hogy örök... el fogod veszíteni. De utána majd találni fogsz mást, akivel/akire jobban vigyázol, akinél már nem követed el az előzőleg elkövetett hibákat. Az élet ilyen. Ma ez van, holnap lesz az. Ne aggódj, ennyi idősen még nagyon nem késő. Ha 20 év múlva írod ezt, akkor az már gáz :D
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!