Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez igy? Ennyire...

Miért van ez igy? Ennyire függövé váltak az emberek?

Figyelt kérdés
A Facebook függövè tesz?Alig latok fiatalokat az utcàn,edzöterembe,szinhazba,szorakozohelyen!Mindenki csak fèszbukol!Minap falun kikapcsoltàk a netet ès rengetegen mentek ki,szànkozni,sètàlni!Ha hivom a baratokat Facebookolnak inkabb mert kint hidegvan :O Mi a vèlemènyetek?
2014. jan. 31. 07:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Amint te is tapasztalod, igen! Bár nem csak a Facebook, a mobilinternet és a számítógép maga is. A minap körbenèztem a buszpályaudvaron, ötven emberből 10-15 a mobiljàval volt elfoglalva.

Én most tudatosan próbálok visszatérni a valóságba, mert azt vettem észre, hogy nagyon eltávolodtam a családtól, szinte a szobàmban töltöm az egész napom, és értrlmetlen az egész, semni hasznom nincs belőle. Tegnap kezdtem, de már ma érzem a hatásait! Zároltam a fb profilom, a mobillal töltött időt fél órára korlátoztam, a gépet pedig max. 2 órára kapcsolom be, ha filmet nézek, akkor 3-ra, heti egy nap (vas.) pedig pihenőt tartok, amikor is nem kapcsolok be semmit. :)

2014. jan. 31. 07:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lustaság, elkényelmesedés. Mostani generációk ebben nőnek fel. Már nem divat kimozdulni otthonról sajnos. Ezt én is érzem a baráti kör viselkedésén. Sokszor volt, hogy próbáltam összeszedni emberkéket, hogy csináljunk programot, de mindig jöttek a kifogások, a nyavajgás. Én még másképp gondolkozok ezen a téren, de hiába mert nem találok hozzá társaságot. Engem egyáltalán nem köt le hosszútávon a facebook, a skype, chat vagy akármi.

Sőt, az egész netes hülyeség sem. A híreket is ha olvasod állandóan csak borzalmakkal van teli, én ezzel nem akarok magam lehangolni.

2014. jan. 31. 08:04
 3/4 anonim ***** válasza:

én nem értek egyet egyikkel sem.

nem csak a lustaság, bár az is, inkább az elidegenedés, illetve a rég bennünk rejlő összeférhetetlenség. az ember kényszerből társas lény, nem önszántából.

2014. jan. 31. 08:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Minden az amerikaiak hibája.ott találták fel a facebookot.Amúgy a magyarok találták fel a számítógépet csak sajnos nem erre,hanem nagyon nehéz tudományos dolgokat kiszámítsanak.Ezért utálom az USA-t!
2014. febr. 16. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!