Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tud fizetni amikor a...

Nem tud fizetni amikor a gyerekének vásárolt-segítenél?

Figyelt kérdés
Segítenétek annak az embernek aki mondjuk a kasszánál előttetek volt és nem tudja fedezet híján kifizetni a gyerekének az apró édességet amit az ünnepekre vitt volna haza?

2014. jan. 30. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Már többször is kisegítettem az előttem állót, ha nem volt nála elég pénz, szerintem ez természetes, főleg hogy általában ez nem egy nagy összeg.
2014. jan. 30. 16:36
 2/8 unicornis332 válasza:
100%
Hát attól függ mennyi ez az összeg, ha egy 150ft-on múlik akkor igen, de ha már ilyen 500-as értékű akkor biztosan nem....és nem azért mert szívtelen vagyok, hanem mert én sem vagyok annyira eleresztve.
2014. jan. 30. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést a pénzügyminisztérium oldalára kellene felfújni festékkel.
2014. jan. 30. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A kisgyerek csokiját kifizetném.
2014. jan. 30. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

igen

van valahol a youtube-on több ilyen film, ahol embereket teszteltek beépített vásárlókkal (USA) ... igaz, ott volt pelenka, babakrém meg hasonló is az áruk között ... megdöbbentő fazonok segítettek még akkor is, amikor - szintén beépített ember a sorban állók közül - elkezdte szidni a pénztelen anyukát

2014. jan. 30. 16:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, azonnal.Hagy örüljön szegény ha már ilyen eset előfordult vele.
2014. jan. 30. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak akkor, ha látom, hogy csupa szükséges dolgot vett, ha pl. alkohol vagy egyéb felnőtteknek való élvezeti cikk van a vásárolt dolgok között, akkor nem.
2014. jan. 30. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Előfordult már kétszer is, mondjuk pont nem kisgyerekes. Az egyik alkalommal rohantam volna, ott aggódott hogy mit tegyen vissza, nem sok hiányzott, mondtam hogy itt van, csak haladjunk már.

Másik esetben volt pénze az illetőnek, de 20 ezres, nem tudott a pénztáros visszaadni. A vásárlónak meg volt apróban majdnem annyi, csak kicsi hiányzott, neki adtam egy 50-est.

Amúgy sok mindentől függ. Előfordult velem is, hogy hó végére már nagyon ki voltam számolva, az én vásárlásaimat is kicentiztem, hogy azt vegyem ami szükséges. Na és ilyenkor számoltam ám ezerrel, szóval még nem fordult elő, hogy vissza kellett volna raknom valamit. Ilyenkor nem tudok jótékonykodni, meg azért én nem fogok visszatenni valamit, mert a másik nem tud számolni (ha van mobilja, nem nagy cucc vásárlás közben kiszámolni).

Nekem ezzel a történettel az a bajom, hogy hátha átverés, valaki arra számít eleve, hogy majd valaki megszánja. Ez viszont már nem nagyon tetszik.

2014. febr. 1. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!