Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudhatnám meg az emberek...

Hogy tudhatnám meg az emberek gyengepontját?

Figyelt kérdés
Sokszor beszólnak az osztálytársaim. Leginkább a testalkatom és a sport miatt amit űzök. Szóval nincs nagy dumám amivel "leoltok" bárkit, ezért rá szeretnék jönni a gyegepontjukra amivel nem nehéz megsérteni valakit. Ha nem olyan egyértelmű, pl ha kövér akkor arra könnyű rájönni, de ha elsőre nem látszik valakin akkor arra, hogy lehet rájönni? Tudom, nem szép dolog, de ha ők beszólnak én nem fogom hagyni magam. Van esetleg valami könyv vagy weboldal amin erről lehet olvasni? Előre is köszönöm! 14f, 9. osztály.

2014. jan. 26. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

5-ös voltam: nagyon szívesen. :)

Ugyan még elég fiatal vagy, de nem biztos, hogy nem neked való: Agatha Christie-t ajánlom. AC művei - filmen is kiválóak, sőt, néha jobbak, mint könyvben - a közvélekedéssel ellentétben nem arról szólnak, hogy ezt vagy azt meggyilkolták és hogyan, hanem arról, hogy MIÉRT. Amikor olvasod, észrevétlenül bepillanást nyersz a lélek mélyébe. Észrevehetsz később hasonlóságokat, párhuzamokat és könnyebben elboldogulsz másokkal.

Valamint: AC könyvei remekül oldják az agressziót - pl. azt is, amelyet te szenvedsz el, amiért bunkók veled az osztálytársaid.

Ezen felül vannak tisztán szépirodalmi művek, amelyek nagyon sokat segítenek, és a korosztályod szívesen olvas verseket is (az enyémben már csak az intellektuálisabbja). Az is sokat tud segíteni, ha jó verset találsz, akár a Youtube-n egy miváló színész előadásában.

És nyugodtan oda lehet ám szólni, valamint kollektív szemétkedés esetében tessék szólni az ofőnek! Ne hagyd magad! Engem is sokat bántottak, tudom, hogy milyen érzés, de azért én soha nem hagytam magam.

2014. jan. 26. 21:10
 12/14 anonim ***** válasza:

ahelyett, hogy megmondanák mi a bajuk velem, a hátam mögött pusmognak és és mondják a beszólásaikat?

Ezek gyengék, csak ők teszik, még akkor is ha kalákába támadnak ilyennel. Te egyedül is megfelelsz nékik.És egyenként rendezed a sorod, mindenkit az őt "megillető" sorrendben:D

Fel a fejjel, kitartás:)

2014. jan. 26. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:
9-10: Köszönöm. :) Régen nem volt senki ilyen kedves hozzám, pusztán az írásom miatt. :)
2014. jan. 26. 21:11
 14/14 anonim ***** válasza:

AC könyvei max.unalomüzők de semmi több.

Ray Rugby: A domb

Ez az egy kis könyvecske többet ad mint gondolnád.

[link]

2014. jan. 26. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!