Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem volt még barátom? 14/L

Miért nem volt még barátom? 14/L

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ennyi idősen nem ezzel kellene foglalkozni, de azért mégis érdekelne erről a véleményetek. :)

Nem vagyok nagyon szép (szerintem), de azért mások annak tartanak. Hosszú barna hajam van, nagy barna szemem, átlagos formájú arcom, világos bőröm. Nagyon vékony vagyok, de nem túlságosan. Kb. 50 kg a 173 cm magasságomhoz. Jó tanuló vagyok és sokat olvasok. Kedvenc sportom a vívás és a síelés.

Mindemellett eléggé visszahúzódó vagyok, de jókedvű és mosolygós. Azt várom, hogy mások kezdeményezzenek. Helyes fiúk társaságában mindig zavarba jövök... lehet, hogy ez az oka? Írjatok erről véleményt, köszönöm. :)

2014. jan. 26. 16:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10-es:):)

"Szerintem igazam van...vannak a fiúk között is kivételek"

Milyen kivételek, igen, van pár ember, aki kiskorában már komolyabb, de attól miért lenne jobb, mint a többiek?:)

2014. febr. 2. 22:54
 12/13 anonim ***** válasza:

*mint a többiek, akik a korukkal együtt fejlődnek

--még ennyivel egészíteném ki.

2014. febr. 2. 22:57
 13/13 anonim válasza:
komolyak a szándékai,normálisak,őszinték...soroljam még? :) csak a többség nem ilyen...
2014. febr. 3. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!