Minden ferfi okoskodik?
Figyelt kérdés
Ugyan nincs sok tapasztalatom, de az osszes ferfi akivel osszehozott a sors, allandoan jatszotta az agyat. Mindent jobban tudott, jobban ismerte meg az en erzeseimet, sot meg anyamat is, mint en. Nem neveznem magam butanak, kepzett vagyok, es eleg tag az erdeklodesi korom, igy sok mindenhez ertek, tehat az ok nem itt keresendo. Lanyok, nektek mik a tapasztalaitok ezen a teren? Titeket is folyton megakarnak tanitani az elet nagy dolgaira?2014. jan. 25. 17:32
1/7 anonim válasza:
Én jobban tudom, mint a kérdező, hogy ez nem így van.
F
:D
2/7 anonim válasza:
Én csak azt vettem észre, hogy ha elmondod a problémádat egy férfinek, akkor ők azt úgy veszik, mintha tanácsot kérnél tőlük és mindig valami megoldást akarnak találni rá, mindig elmondják, ők hogyan csinálnák.. az lehet, hogy a nő csak szimplán el akarja sírni a bánatát, annyi kellene, hogy valaki meghallgassa, de a pasik ezt nem veszik tudomásul. Az is igaz, hogy szeretik fitogtatni az erejüket, tudásukat a nők előtt, emiatt okoskodónak tűnnek még akkor is, ha nem feltétlenül ez lett volna a cél.
3/7 anonim válasza:
Én férfi vagyok.Sok okoskodó van,én is szoktam néha.Mi van,ha ezt várjátok el tőlünk? meg úgy ámblokk a társadalom.mármint nem az okoskodást....csak túl sok az elvárás,és ez átfordul a másik oldalra.
4/7 anonim válasza:
A bölcs hallgat. Igazából okos dolgot lehet mondani milliót, de hogy az mennyire állja meg a helyét a valóságban az mindig helyzetfüggő talán.
Nem mind okoskodik szerintem. Okoskodni az akar aki azt hiszi, hogy majd most ő megmondja a tutit te kis csacsi. Ő a menő, ő tudja.
6/7 anonim válasza:
Igen, kérdező én is ezt tapasztaltam. A magyar férfiakat erre tanítja az élet. Láttam magukat egymás közt, és látszik, ha valaki nem okoskodik, (ezt úgy értsétek, hogy osztja az észt- nem feltétlenül okos) akkor kiverik a férdiak maguk közül és ő lesz a csicska. Ez náluk szerintem valami hierarchia harc. Persze a legtöbb annyira megszokja, hogy mindig, minden helyzetben hozza a formát és idegesítő lesz. A kivételek a környezetemben olyan férfiak, akik valami miatt nem akarnak a falkába tartozni és így nem is vonatkoznak rájuk a szabályok.
7/7 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de csak abban okoskodom, amiben a toppon vagyok, és ha a másik hülyeségeket beszél. Sose mondom másnak, hogy átérzem amiben van, mert ez nincs így, és sajnos az élet nagy dolgairól fingom sincs :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!