Miért finganak a pasik állandóan és hangosan a nők meg nem annyit és halkabban?
Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 19:11
2/9 anonim válasza:
Fingik mind a kettő, csak a férfi büszkén kitolja, a nő meg sunyin elereszti. :D
3/9 anonim válasza:
Duma. Tudnak a nők is olyanokat rotyogtatni, hogy ihaj.... Persze nem az első randin.
4/9 A kérdező kommentje:
csajok hozzászólását is várom ..
2014. jan. 24. 19:41
5/9 anonim válasza:
mert nők nem csinálhatnak ilyeneket, mert akkor gusztustalanok...
nővérem pl. annyira fél ettől, hogy még itthon is visszatartja, mert hogy egy lány nem csinál ilyet. Rosszul is szokott lenni.
De normális esetben szerintem nem finganak kevesebbet a nők, csak nem csinálják mások előtt. Félrevonulnak, kimennek a wc-be, stb. A pasik meg még poénkodásból is befinganak. Bár nem tudom hogy tudnak direkt fingani. :D
6/9 anonim válasza:
Mert kulturált nő nem csinálja mások előtt azért :D Azért nekünk is van bélműködésünk :D
7/9 A kérdező kommentje:
én is nő vagyok ,de közel sem tudok annyit és főleg olyan hangosat mint faterom vagy a párom, még ha nem tartom vissza akkor se :)
2014. jan. 25. 14:27
8/9 anonim válasza:
Mert nekünk férfiúi előjogunk a fingás,nektek meg nem szabad,se fingani,se sz..rni,se h..gyozni,csak bársonykesztyűben gyerekpezsgőt szürcsölni!
9/9 anonim válasza:
Fürdőkádba minden fing hangos, azt hagyjuk is, de a wc-be nők is tudnak ám hangosan fingani, csak nem mindegyik akar, vagy mer, illetve lehet olyan is, akire inkább a laposabb eregetések jellemzőek 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!