Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szóltok Simon és Charlotte...

Mit szóltok Simon és Charlotte kapcsolatához? Nem idegesít titeket? Simon már nem a régi sajnos.

Figyelt kérdés
Aki nézi a műsort.az tudja,hogy miről beszélek.:)

2014. jan. 22. 17:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Interneten hogy nézitek vissza?
2014. jan. 22. 18:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem Simon újra a régi lesz, lehet, hogy most is csak játszik. Nem hülye gyerek a Simon, egész biztos, hogy tartogat még valami meglepetést, nem is egyet.

Én igazából Alexát sajnálom, hogy ő ki fog esni. Bírtam a röhögését, meg ahogy ordított, meg amúgy szerintem tök jóindulatú csaj. Akit én kiejtenék, az Aurélió, vagy Teo, mert az egyik egy nyafogós kis pisis, aki e mellé még rendkívül egoista is, a másik pedig egy unalmas, szürke kisegér. Teo karaktere olyan semmilyen. Ja és Charlottet sem kedvelem. Igaz, neki van egy fajta kisugárzása, de nagyon nem csípem az ilyen embereket, akik mindenkivel összefekszenek. A gyomrom felfordul tőlük. Bár ő esne ki inkább. Meg Teo. Aurélión végül is jó röhögni. Hisztis kisgyerek:D

2014. jan. 22. 18:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi? Charlottot viszi a rendőrség a prostibotrány miatt. Szegény Simon beleszaladt.
2014. jan. 22. 18:19
 14/15 A kérdező kommentje:

Csak Simon össze ne roskadjon,amikor majd Charlotte kiesik mellőle. Tuti depresszióba zuhan. Amúgy Charlotte szexmunkásként dolgozott Svájcban. Azért is 500 az az 500.

Ja,meg nem hiszem,hogy a kinti életben Charlotte össze állt volna Simonnal.

2014. jan. 22. 21:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem Simon se biztos, egy ekkora k-val.
2014. jan. 22. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!