Szerintetek el fognak küldeni?
Figyelt kérdés
Bébiszitter vagyok és ma nem figyeltem egy pillanatra és a gyerek belekortyolt a borba.
Szerintetek elküldenek?
2014. jan. 21. 20:48
1/8 anonim válasza:
Száz százalék, hogy vagy igen, vagy nem.
2/8 anonim válasza:
hát igen csak,ha bor helyett mondjuk valami vegyszer,méreg lett volna...akkor nah máris megvan a baj.
3/8 anonim válasza:
Érdekes, csak úgy volt ott bor pohárban ....
4/8 A kérdező kommentje:
hát mivel ettünk, és a szülők bort ittak
csak ők kimentek, mert jött valaki, és én maradtam ott a 2 gyerekkel
2014. jan. 21. 21:05
5/8 anonim válasza:
Szerintem egy esszeruen gondolkodo szulo megerti hogy ilyesmi barkivel elofordul nyugodj meg. Nem hiszem hogy baj lesz. Meg jo hogy nem valami vegyszert ivott meg.
6/8 anonim válasza:
Azért nem mindegy, mennyit ivott meg belőle, meg az se, mekkora gyerekről van szó.
7/8 anonim válasza:
Keresztfater a sörbe mártogatta a cumit amit a gyermeke szájába tett. :D Nem lett semmi baja. Ha van egy kis eszük a szülőknek tudják, hogy kis mennyiségben az alkohol gyógyszer.
8/8 anonim válasza:
Gyereknek a kis mennyiség se gyógyszer, hanem méreg, az agyuk még nem olyan fejlett, hogy tudja kezelni. Ha nem lenne erős méreg gyerekeknek, és csak pont annyira "ütné" fejbe őket 1 pohár bor vagy sör, akkor gyerekek is ihatnának. De az ő szervezetük még sokkal érzékenyebb...
Magyarországon történt az eset? (Nem hiszem, hogy van jelentősége, de mondjuk egy olasz család ezt lehet rugalmasabban kezeli,- ha tényleg egy kortyról és nem fél literről van szó- mint egy magyar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!