Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mensa online IQ teszt másodszo...

Mensa online IQ teszt másodszorra kitöltve mennyire ad valós eredményt?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel 1-2 óra körül csináltam meg elsőre, 95-ös eredmény jött ki. Utána olvastam, és azt írták, érdemes kitölteni újra, kipihent állapotban, így megcsináltam ma délelőtt ismét.

Jóval nagyobb eredmény jött ki. Volt olyan feladat (pl. az aránypáros), aminek a lényegét ma, másodszorra értettem csak meg.

Az így kapott érték mennyire tükrözheti a valóságot?

2014. jan. 21. 12:55
1 2
 11/13 Alaque ***** válasza:
Vagy ez a jutalmuk, egyfajta IQ-prémium az amúgy is magas IQ-ért?
2014. jan. 22. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az elsőre kapott eredmény alacsonyabb lehet a valós IQ értékednél, mert valszeg fáradt voltál már éjjel egykor. A másodjára kapott érték viszont szinte biztos, hogy magasabb, részint mert emlékeztél válaszokra, még ha a megfejtést nem is mutatták meg, így több időd maradt a nehezebb kérdésekre, és persze az agyad is dolgozott közben a problémákon.

A valódi tesztet összesen háromszor próbálhatod megírni, és minimum egy évet kell várni, ha nem sikerült.

2014. jan. 24. 22:09
 13/13 Alaque ***** válasza:
Miért csak háromszor szabad megírni?
2014. jan. 25. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!