Mensa online IQ teszt másodszorra kitöltve mennyire ad valós eredményt?
Tegnap éjjel 1-2 óra körül csináltam meg elsőre, 95-ös eredmény jött ki. Utána olvastam, és azt írták, érdemes kitölteni újra, kipihent állapotban, így megcsináltam ma délelőtt ismét.
Jóval nagyobb eredmény jött ki. Volt olyan feladat (pl. az aránypáros), aminek a lényegét ma, másodszorra értettem csak meg.
Az így kapott érték mennyire tükrözheti a valóságot?
Szerintem az elsőre kapott eredmény alacsonyabb lehet a valós IQ értékednél, mert valszeg fáradt voltál már éjjel egykor. A másodjára kapott érték viszont szinte biztos, hogy magasabb, részint mert emlékeztél válaszokra, még ha a megfejtést nem is mutatták meg, így több időd maradt a nehezebb kérdésekre, és persze az agyad is dolgozott közben a problémákon.
A valódi tesztet összesen háromszor próbálhatod megírni, és minimum egy évet kell várni, ha nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!