Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők, nektek melyik képen...

Nők, nektek melyik képen látható férfi jön be?

Figyelt kérdés

1. [link]

Nem végzett egyetemet. Nem keresztény, de szereti a természetet, fényképezni is, az állatokat, a retro dolgokat, érdekli a művészet. Nem izmos, nem szereti az okostelefonokat, mert szerinte azok csak teljes mértékben megváltoztatják az embereket. És Dohányzik!

2. [link]

Izmos, sportos, egyetemet végzett, sármos, gazdag, üzletember, aki külföldön nyaral minden 2 hétben. Nem Dohányzik!

2014. jan. 20. 19:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mindkettő csúnya.XDD
2014. jan. 20. 20:27
 12/24 anonim ***** válasza:
A családban több férfi is tüdőrákban halt meg. Nincs az az isten, hogy én dohányos férfivel éljek, mert minden nap a nem túl kellemes emlékek jutnának eszembe.
2014. jan. 20. 20:30
 13/24 anonim válasza:

Hallod...XD már nemazért tesó de kicsit elpattant valami a fejedben XD...attól hogy nem izmos meg cigizik, attól k_rvára nem így néz ki...Attól hogy valaki izmos és jól néz ki és 97 Diplomája van, nem biztos hogy arra mennek a csajok. Csak megsúgom neked, valami gáz van a fejedbe amit jobb lenne mielőbb "kitörölni" mert így tényleg nem lesz senkid ha ilyen drasztikusan veszed a dolgokat...

Üdv, egy 16 éves srác...

2014. jan. 20. 20:33
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Most te komolyan felraktál magadról egy képet és googleztél egy másikat?
2014. jan. 20. 20:41
 15/24 anonim ***** válasza:
Egyik sem jön be, és tudod azt szokták mondani, a külső megfog, a belső megtart. Ha valakit nem tartok vonzónak, maximum csak barátkozni tudnék vele, hiába is olyan, mint az első. A másodikkal meg nem lennék boldog, mert nem vagyok gazdag, és nem bírnám elviselni, hogy eltartson valaki...
2014. jan. 20. 20:54
 16/24 anonim ***** válasza:
Külsőleg egyik sem és egy mérvadó belső tulajdonságot sem írtál, ami alapján bármit is lehetne mondani. Hogy mi a foglalkozása, a hobbija, milyen az anyagi helyzete és hogy dohányzik-e, nekem nem mérvadó, nem ilyen tulajdonságok miatt szerettem bele a páromba.
2014. jan. 20. 21:01
 17/24 anonim ***** válasza:

Bár én pasi vagyok, de azért nézd már objektíven a dolgokat...

átlag melós < felső vezető

nem sportol < sportol

dohányos < nem dohányos

Melyiket választod? :D

2014. jan. 20. 21:14
 18/24 A kérdező kommentje:
2014. jan. 20. 22:10
 19/24 anonim ***** válasza:
Ez amit most linkeltél az meg mi a sz..r? Van valami értelme is?
2014. jan. 21. 00:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Hát b..szod nem csoda hogy nincs nőd :D
2014. jan. 21. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!