Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért osztják meg...

A nők miért osztják meg facebookon állandóan hogy éppen mit csinálnak vagy hogy hogyan éreznek, mikor a kutyát sem érdekli?

Figyelt kérdés

"csodálatos este Ramival :$:*"

"gen,igen,igeeeeeeeen!!!!!!! *.* :)) mozizás "

"Január 19. bar minden nap ilyen csodalatos lenne :)"

"köszönöm, hogy vagy nekem (L)"

"unatkozok..."

"BolDoG *.*"

És ez csak a mai termés. Nem tinicsajokról van szó, hanem 20-25 évesekről.

Meg állandóan közhelyes choelco idézeteket másolnak be. És ott van a "hú mekkora party" mikor a csaj egész bulin egy helyben szótlanul ül és ezt írja ki...

2014. jan. 19. 14:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem férfi / fiú ismerőseim irkálnak folyton a facebookra, fárasztó vicceket, félpucér csajokat, állandóan meghívásokat küldenek eseményekre, ilyen "fehér európa" meg hasonló cikkeket nyomatnak és nem azt írják ki, hogy "boldog vagyok" vagy "unatkozom"

hanem olyanokat, hogy "jaj annyira utálom az ilyen helyzeteket" és akkor én drukkolok, hogy "nekérdezzétekmeg nekérdezzétekmeg", de midnig megkérdezi valaki, és olyankor sem mondja el, hogy mi a kínja, hanem az elsőhöz hasonló mondatokat ír.

Emellett, hogy valamelyik lány minden reggel és este kiírja, hogy jó reggelt és jó éjszakát, már nem is idegesítő.

2014. jan. 19. 18:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Korábban olvastam ezen az oldalon egy nagyon jó hozzászólást egy hasonló kérdésre, ami az ilyen csajok idézetkiírásaira vonatkozik. Ezt megosztanám veled. Remélem ezzel nem kerülök be az idézgetők népes táborába.

A lényeg valahogy úgy hangzott, hogy azért osztanak meg mindenféle szir-szar idézetet, mert egy önálló gondolatuk sincsen. És ez szentigaz.

Ezeket a "szercsizlek Brigikém, láwcsi van" és a hasonlókat pedig feltűnési viszketegségből írják ki, hogy celebkedjenek kicsit.

2014. jan. 19. 23:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Vagy csak szimplán leszarják az ilyen " nincs életem foglalkozzunk hogy mit lehet szánalmasan cikizni a másikéban" embereket....
2014. jan. 21. 17:25
 14/16 Alaque ***** válasza:
Ilyen max a tinipycsák csinálnak. Még hogy nők :D
2014. jan. 22. 10:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Gyártási hiba miatt.
2014. febr. 8. 12:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Csak nekem tűnt fel ez a 16 éves nő? :D
2017. máj. 31. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!