Miért nem kellek senkinek?
csak úgy tudod magad kihúzni ebből ha szerzel barátokat.
és ezt csak úgy tudod megtenni ha belefektetsz némi energiát.
nem....HATALMAS NAGY RENGETEG ELKÉPZELHETETLEN MÉRETŰ ÉS MÉRTÉKŰ ENERGIÁT KELL BELEFEKTETNEK....és ha csalódsz meg stb...meg kell állnod a lábadon...ha nagyon ki vagy hívd fel a 116-123-at.
és mondj el mindent ami bánt téged, hidd el, jobb lesz én most hívtam fel és kicsit jobb lett, hogy elmondtam azt 1 idegen embernek ami fáj, ami bánt.
megkönnyebbültem, lement 1 szorítás a mellkasomról.
tedd ezt beszéld ki magadból a dolgokat utána pedig holnaptól...nem, nem holnaptól hanem mostantól kezdj új életet, igen könnyű mondani, főleg nekem, aki 12 éve rohad 1 galérián...de sajnos én nem tudok kilépi ebből, én beletörtem, hát mutasd meg nekem, mesterem, hogy kell kilépni ebből a mély depresszióból és humanoid módjára, mutass nekem utat, rajta, mutasd, hogy kell.
És lehet követlek és lesz 1 tanítványod...na!!!!!
mutasd csak, hogy kell ezt!
hadd lássam!
Két hozzászólóval egyetértésben:
Ez egy hosszú és fájdalmas dolog,de rá kéne jönni, hogyha eddig semmi értelme nem volt az életednek, akkor egy párkapcsolat nemhogy medoljda, de rontja, mert ha esetleg elváltok még értéktelenebbnek fogod érezni magad. Neked nem pár kell. Neked az életednek kell egy értelem. Nagyon nehéz mindannyiunknak megtalálni, de attól még tudnunk kéne hogy értések emberek vagyunk, csak fel kéne hasznlni a tulajdonságokat amikben jók vagyunk és ezekben a dolgokban tovább gondolkozni. Biztos van valami ami mosolyt csal az arcodra, vagy amitől úgy érdze, ez most hasznos volt. Csináldd azt. Ismerd meg önmagad, fogadd el magad. Amíg ez neked nem megy, addig más sem lesz képes soha elfogadni, önbizalom! A nyivákolás, meg az önsajnálat, nem túl vonzó férfi sem női szemmel.
De az, hogy tudatában vagy magaddal, a hibáiddal, az értékeiddel, tudod a helyed és próbálsz apró dolgokban élvezetet és örömet találni, az viszont rohadt vonzó... Ha ezt az egy tanácsot elfogadod és megpróbálod, lesz párod,de akkor már úgysem az lesz a lényeg, mert az csak egy megtestesítője önmagad ürességének.
A gyökerek pont azért gyökerek mert félnek nehogy kiderüljön a saját nyomoruk és keresnek valakit akit beáldoznak. Sajnáld őket ezért de inkább hagyd őket ott.
Az öngyi az egy vicc, és nem is jó, nem csak neked, hanem senkinek se, ráadásul elismerése annak, hogy legyőzött az élet. És szánalmas próbálkozás arra, hogy felhívja magára az ember a figyelmet - és értelmetlen is, hiszen utólagos. Ha belátod, soha nem fogsz az lenni. Aki meg csak úgy öngyi, hogy azért ügyel, hogy odaérjen a segítség, az meg még szánalmasabb....
Amit sztem tehetsz, hogy programot csinálsz magadnak, de olyat, ahova azért mész, mert neked jó. Nem párt keresni, hanem kirándulni de lehetőleg olyan helyre ahol rajtad kívül nincs senki. Vagy sportolni, rendezvényre járni nem párt keresni, csak úgy. Vállald fel, hogy nincs senkid "jelenleg" és hamarosan lesz. A GYES-es trükkel párkeresés az min 2 embert tesz tönkre. Annál szerintem jobb magányosan élni.
Még egy: kicsit úgy érzem az írásodból, a többi embert is lenézed. Ezen dolgozni kéne, mert nem jó így.
A "Ki vagyok én, hogy..." kezdetű önkritikát javaslom neked is. Nálam úgy érzem bevált, különben nem írnék ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!