Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt élvezik az emberek, vagy...

Ezt élvezik az emberek, vagy nekik valami agyi bajuk van? Miért ilyenek?

Figyelt kérdés

2 kérdés nem hagy nyugodni!

Egy, mikor felteszek egy kérdést, normálisan írom ki a címét, a kérdést, megfelelő hangnemben, akkor jön 4-5 válasz MAX! De, mikor ezt úgy írom ki, hogy "miért nem képesek, mit képzelnek, ezek hogy képzelik?" akkor meg kapom a 10 perc alatt 30 választ! Szóval a tiszteletlen kérdés a nyerő?

És a másik: Amikor nehéz leírni egy szót, mert idegenszó, bonyolult leírni, meg nem tudja az emebr pontosan hogy írják, és csak ejtés szerint írja le, még a Google se találja ki ejtés szerint leírva, akkor elkezdenek oksokdoni: "Jó, de mi az hogy?" és megmagyarázod: "még mindig nem tudom miről beszélsz!" mondod, hogy ne játsza az eszét, és harmadjára is jön, hogy "nem tudom miről hadobálsz, nem tudok válaszolni!"

Ilyenkor ezt élvezik?

2014. jan. 15. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb kérdésre ami valami általános témával foglalkozik nyilván több válasz fog érkezni.
2014. jan. 15. 19:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre a válasz: Vonzóbb az, hogy ,,Mi a kqrwa anyja?!" Mint az, hogy ,,Miért tette!?"

Másodikra a válasz: Az okoskodás, hogy ő ezt tudja, ő tudja azt a nyelvet, ő ügyes!

2014. jan. 15. 19:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Te nem csak az idegen szavakat nem tudod leírni!

A kiejtés szót, egybe írjuk! Nem "ki ejtés"!

2014. jan. 15. 19:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Na erről beszélek!
2014. jan. 15. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
bazeg, ezek gyilkos válaszok xD
2014. jan. 15. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Most miért? Én szépen válaszoltam!!!!! (2. vagyok!)
2014. jan. 15. 19:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezen nincs mit élvezni, bosszant, hogy nem tudsz helyesen írni, de kritizálni tudod azt, aki erre figyelmeztet! Ha a nyelvtankönyvet forgatnád annyi ideig, míg itt hőbörögsz, nem lennének ilyen hebehurgya kérdéseid!
2014. jan. 15. 19:31
 8/10 anonim ***** válasza:
én egy 50%-os iróniát is érzek egyes válaszokban (direkt azért mondják neked, hogy írj helyesen , mert a kérdésedben azokat "szidod" akik azt mondják írjon a másik helyesen 'de ez csak egy megérzés' ;) )
2014. jan. 15. 19:37
 9/10 anonim ***** válasza:

1.Nem kellene foglalkoznod senki véleményével.

2.Csak arra kellene törekedned,hogy jó helyesírásod legyen,ne gépelj el minden 3.szót!

2014. jan. 15. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:

1. igen, fiyelemfelkeltő, lásd bulvár. az más kérdés hogy a válaszolók is trollabbak lesznek.

2. ezt nem értem de nem is érdekel.

"Ezen nincs mit élvezni, bosszant, hogy nem tudsz helyesen írni,"

engem meg a grammarnazik bosszantanak, aki kszintén nem tudnak írni, de okoskodni mellé igen.

hiába forgatod a nyelvtankönyvet, ha egy kötekedő tahó vagy. + nem mindenkinek van annyi fölös ideje mint neked

2014. jan. 15. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!