Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én vagyok hülye, vagy mindenki...

Én vagyok hülye, vagy mindenki más?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok.Ez az első évem gimiben, és halálra idegesít mindenki.Folyton csak azt hallom, hogy kinek ki tetszik, kinek ki az újdonsúlt pasija, stb.Facebook-ra havonta se lépek fel, max. addig, hogy a barátnőmmel beszéljek, aki nem itt él.Levelezés helyett inkább olvasok vagy zenét hallgatok.Nincs pasim, és max.havonta megyek el a haverjaimmal valahova.Bár próbálok csinosan öltözködni, nincsenek se fél kilometeres dekoltázsú felsőim, se magassarkúim (arról az oldalt kivágoott, masnis gatyáról nem is beszélve...).Rendesen tanulok, és az én álmom eljutni országos versenyekre, nem pedig a One Direction.Annyi elkorcsosodott mindenki, hogy már lassan azt hiszem, hogy én vagyok a hülye és ciki.

Normális ez?

2014. jan. 12. 17:55
 1/5 anonim válasza:
Te vagy a normális.
2014. jan. 12. 17:57
 2/5 *Nekomimi* ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy hülye, épp ellenkezőleg. :)

A Te korodban ez a normális, nem pedig az, amit sajnos elég sokan csinálnak a generációdból. :)

2014. jan. 12. 18:01
 3/5 anonim válasza:
Nyugodj meg, te normális vagy. Példát vehetnének rólad a veled egykorúak! ;)
2014. jan. 12. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Érdekes, minden nap felbukkan több ilyen kérdés, ez alapján azt lehetne feltételezni hogy sokkal több normális "korombeli" éldegél az országban. / 16F /

De akkor miért mutat mást a valóság?

2014. jan. 12. 18:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Majd változol ;)
2014. jan. 12. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!