Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért bántják az emberek a...

Miért bántják az emberek a gyengébb személyiségeket?

Figyelt kérdés

Miért okoz az valakinek örömöt, hogy nap mint nap beletaposhat valaki olyannak a lelkébe, aki gyengébb, mint az átlag?

Miért bántják az olyanokat, sokszor ok nélkül?

Miért jó az nekik, hogy depresszióba kergethetnek valakit, aki nem is ártott nekik?

És még csak lelkiismeret furdalásuk sincs..

2014. jan. 6. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Sokan azt is bántásnak veszik, amit nem annak szántak.
2014. jan. 6. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert ők sem erősek, de így annak érzik magukat.
2014. jan. 6. 15:51
 3/8 A kérdező kommentje:

#1: Azt nem lehet nem bántásnak nevezni, amikor valaki nap mint nap nyilvánosan megaláz.

Vagy ha valaki tudja, hogy amit tesz, az fájni fog a másiknak, mégis megteszi..

És mellé még nevetnek is..

2014. jan. 6. 16:22
 4/8 anonim válasza:
Mert rohadt férgek.
2014. jan. 6. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom. De ha szerintem megkérdeznénk valakit, hogy miért szekálja XY-t, nem tudna értelmes választ adni. Egyesek ettől érzik magukat menőnek, erősnek. Pedig nem azok!
2014. jan. 6. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Mit értesz azalatt, hogy gyengébb személyiségek?

Mert nincsenek megelégedve a körülményeikkel, önmagukkal, és ezt másra vetitik ki... Máson töltik ki. Azon, akin a legkönnyebb.

2014. jan. 6. 21:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Azokra, akik visszahúzodóbbak, csendesebbek.

És nem igazán vágnak vissza, amikor bántják őket.

Szerintem egy normális ember azt gondolná, hogy "hagyom akkor, biztos van épp elég baja.."

De ilyen szinte nincs soha, hanem még jobban rászállnak, és teljesen tönkreteszik az olyan embereket.

Olyan könnyen odavágnak az emberek mindent egymásnak...fogalmuk sincs, hogy akár már egy rossz szó is mire képes...és nem azokra gondolok, akik kiérdemelték, hogy piszkálják, szekálják őket, mert tegyük fel bunkó, parasztok voltak mindig, hanem akik nem is csináltak soha semmit..vagy ha rossz emberben bízott meg, és mondta el neki a problémáit, és másnap már mindenki azon csámcsog, és azok miatt bántják..

Hány ilyen ember lehet, akit ok nélkül bántanak?...

2014. jan. 6. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Igazából nem foglalkoznak egymással. Ez egyfokú önzőség is. "Kimondom a véleményem, hagy fájjon a másiknak, mégha nem is tud változtatni rajta, akkor is..."

Empátia hiánya. Nagyon sok emberből hiányzik. Én ilyet sosem tudnék mással tenni, eléször beleképzelném magam a helyzetébe. Nem mindenki ilyen lelkiismeretes.

2014. jan. 7. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!