DÓSA FANNI hogy tett szert erre a nagy hírnévre?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mióta ilyen népszerű?
Jár iskolába?
Miket csinált hogy mindenki ismeri?Vki elmagyarázná résztetesebben?
NE értsétek félre, nem akarom utánozni vagy követni a példáját!
2014. jan. 5. 18:38
12/31 anonim válasza:
egy hülye ringyó aki kipakolta a "nagy csöcseit" és a láthatatlan seggét fészbukra
13/31 anonim válasza:
Ez egy hülye ribizli gizi,aki hírnevet akar és kitesz mindent. Na az ilyen kislányok miatt tartunk ott ahol tartunk -.-
Tiszta szar világban élünk. Ez aztán "sztárság" grat -.-
14/31 anonim válasza:
Ask.fm-es "sztàr".Igazàbòl én a Jaddel valò "hàborújàval" figyeltem föl rà.Kirakja mindenét,ki ìrja Facebookra,hogy "dejot d*g*am.Ezért let hìres.Legutòbb a lépcsőházban ejtették teherbe.
15/31 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=ucXi4yFdwEc
Goodlike miatt lett híres. Goodlike-nak, a videóssrácnak 80 ezer feliratkozója van és nézd csak meg a videó nézettségét...
16/31 anonim válasza:
Nekem csak a debreceni Dósa nádor teret adja ki a google, lehet, hogy bekapcsolva maradt a a CelebBlock?
18/31 Jennyfer10 válasza:
Igen erre én is kerestem a választ.. Celeb akar lenni..:D Csak egy hülye k****a, netr*banc. Olyan mint Jade Handkammer. Kirakják a csöcsüket,seggüket, pár idézet.. nagyon gáz a csaj:D
19/31 anonim válasza:
Kirakta a pushappos csöcsét,meg a seggét...és HOPP! "híres lett"..inkább a halál,mint ilyen hírnév...
20/31 SwagRebyyy válasza:
hogy o gazdag ez jo az alakja.semmi tobbel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!