Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány ember még végezheti így,...

Hány ember még végezheti így, mint pl. : Amanda Todd?

Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok se a bálványozója se rajongója, de olvastam a történetét, ami szívhez szól és sajnálom :/ Tudom, hogy a média mennyire felkapta ezt a dolgot, de nem tekinthetünk el ezek felett. Rengeteg helyen olvasom, hogy ne nézzünk le senkit, ne alkossunk véleményt ismeretlenül, ne legyünk FELSZÍNESEK, mindezt felszínes emberek mondják/osztják és amint leírták, elmondták másnap már egy kövér (vagy bármilyen más hibával rendelkező) emberen röhögnek, bántják, megalázzák, tehát hiába mondják korábban, hogy nem ilyenek. Arra lennék kiváncsi hány ember "kényszerül még a mai ocsmány társadalom miatt meghalni és, hogy miért is vagyunk ilyen ítélkezőek? :/

2014. jan. 4. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

Engem annyira irritált az a hír,hogy hihetetlen. Ahányszor megláttam a nevét mindig felb..sztam rajta az agyam.

1. egy buta tinilány mutogatja magát és nem vállalja a következményeket

2. érdekes,hogy hány iskolából kiutálták állítólag "emiatt", nálunk is volt egy csaj akiről MEZTELEN képet tettek fel, mégis kedves, szeretik, én is jóban vagyok vele.

3. a szép cikkek elhallgatják,hogy valóban ez a csaj hány emberre nyomult akiknek barátnőjük volt...

4. szerintem ha valaki ennyire nem tudja kezelni ezeket a dolgokat inkább ássa el magát

2014. jan. 4. 23:24
 12/15 anonim ***** válasza:

@23:24

Misel? XD

2014. jan. 4. 23:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Nemismerem tehát ezt nem is tudtam,csak példának hoztam fel, azért mindenki ismer olyat akit bántanak sokszor verbálisan.
2014. jan. 4. 23:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez van. Olyan SOHA nem lesz hogy senkit nem fognak semmiért bántani és mindenki a másik személyisége alapján ítél 10 év ismerettség után. Én tudom, engem is b*sztattak sokat. Aztán rájöttem, hogy nincs értelme túráztatni magam rajta, ilyen az élet. A saját kedvemet nem rontom plusszban.

Ez a kiscsaj meg nem volt teljesen normális és ezt most nem bunkósából mondom. Valami baja volt a kezdetektől. Meztelenkedős képeket küld, utána meg ahelyett hogy behúzná fülét-farkát rámászik mások pasijára? Érted. A hibákból TANULNI KELL, nem még rátenni egy lapáttal, hogy de én bizony megmutatom.

2014. jan. 5. 01:22
 15/15 Vazulnéni válasza:

Szóval.. Én is láttam a videóját.. Igazad van, emberek hibáznak, még a videó elején sajnáltam is a csajt...

De azért az már kicsit sok, hogy utána még egy pedofillal is elmegy nyaralni, és összejönvele.. Na az ilyeneket hívják ma k...ának.. Nem ítélek el senkit, de ez kicsit nahyon sok

2014. ápr. 28. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!