Hány ember még végezheti így, mint pl. : Amanda Todd?
Engem annyira irritált az a hír,hogy hihetetlen. Ahányszor megláttam a nevét mindig felb..sztam rajta az agyam.
1. egy buta tinilány mutogatja magát és nem vállalja a következményeket
2. érdekes,hogy hány iskolából kiutálták állítólag "emiatt", nálunk is volt egy csaj akiről MEZTELEN képet tettek fel, mégis kedves, szeretik, én is jóban vagyok vele.
3. a szép cikkek elhallgatják,hogy valóban ez a csaj hány emberre nyomult akiknek barátnőjük volt...
4. szerintem ha valaki ennyire nem tudja kezelni ezeket a dolgokat inkább ássa el magát
Ez van. Olyan SOHA nem lesz hogy senkit nem fognak semmiért bántani és mindenki a másik személyisége alapján ítél 10 év ismerettség után. Én tudom, engem is b*sztattak sokat. Aztán rájöttem, hogy nincs értelme túráztatni magam rajta, ilyen az élet. A saját kedvemet nem rontom plusszban.
Ez a kiscsaj meg nem volt teljesen normális és ezt most nem bunkósából mondom. Valami baja volt a kezdetektől. Meztelenkedős képeket küld, utána meg ahelyett hogy behúzná fülét-farkát rámászik mások pasijára? Érted. A hibákból TANULNI KELL, nem még rátenni egy lapáttal, hogy de én bizony megmutatom.
Szóval.. Én is láttam a videóját.. Igazad van, emberek hibáznak, még a videó elején sajnáltam is a csajt...
De azért az már kicsit sok, hogy utána még egy pedofillal is elmegy nyaralni, és összejönvele.. Na az ilyeneket hívják ma k...ának.. Nem ítélek el senkit, de ez kicsit nahyon sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!