Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetne magasabb a hangom?

Hogyan lehetne magasabb a hangom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nincsmély hangom, olyan átlagos lány hangom van, de nagyon szeretnék olyan magas hangot mint ami az ázsiaiaknak van. Az valahogyan megoldható lenne szerintetek? Aki csak fikázni tudna most, hogy minek akarok rájuk hasonltani, az ne írjon legyen olyan szíves. Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. 14/L
2014. jan. 4. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak mélyíteni tudod sztem, magasabbra legfeljebb műtéttel, vagy valami hormonkezeléssel lehet. Vagy egyél krétát.
2014. jan. 4. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem fikázni akarlak meg bírom az ázsiaiakat is de kíváncsi lennék hogy miért szeretnél olyan hangot? :D Amúgy szerintem ha beszarsz se lesz olyan hangod.
2014. jan. 4. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Utolsó, te normális vagy ?! Egyen krétát?!! Kérdező, nehogy megedd, mert aonnal rosszul leszel tőle !!!
2014. jan. 4. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Hélium.
2014. jan. 4. 16:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék ilyen hangot, mert imádom ahogy beszélnek. Mármint hogy ilyen magas a hangjuk. :D Elsőnek üzenem, hogy nem szándékozom krétát enni, nem akarok rosszul lenni. A hélium pedig csak egy kis időre magasítja meg :c bár egyik barátnőm járt úgy hogy sok héliumot szívott és magasabb lett a hangja egy picivel, mint amilyen előtte volt, és olyan is maradt neki. Tehát ezt lehet kipróbálom :D
2014. jan. 4. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!