Fiúk, nektek bejönnék? 15 éves lány vagyok,170 cm és 56 kg, nem vagyok egy deszka-modell alkat. (Ez jó vagy rossz) A külsőmről több info lent!
Figyelt kérdés
Az alakomról annyit, hogy sokan mondják, hogy homokóra alakom van, a mellem kicsi, viszont a fenekem nagy, kerek (az előző sulimban mindig mondták a fiúk, hogy "jó seggem van", de mindig azt gondoltam, hogy csak piszkálnak vele, de így utólag komolyan gondolták). A derekam eléggé vékony, a csípőm széles, a combom kicsit izmosabb. Szóval csak a mellemmel nem vagyok megelégedve, engem nem zavar, mert nem tehetek róla, de sok negatív visszajelzést kaptam már! :-/// Nos, szerintetek, nektek tetszenék???2014. jan. 4. 11:51
12/13 anonim válasza:
én is megkérnélek h lécci küldj képet!! es akkor mondhatok valamit de így ink nem
13/13 anonim válasza:
A homokóra alkat az az ha nagy a segged és a melled is...sztem neked egyáltalán nem homokóra alkatod van..azon kívül sztem szánalmas h 15 évesen ilyeneket írogatsz ki..nagyon látszik h egy önelégült kis p*csa vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!