Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet mar 18-20 évesen...

Hogy lehet mar 18-20 évesen mulatós lakodalmi zenére bulizni? Csak nrkem wtf ez?

Figyelt kérdés

Mentem haza, buliztak fiatalok egyik háznál, és lakodalmi, mulatós zenére nyomattak!

És fehérek voltak! Hogy lehet ez?

Láttam mar diszkó, dubstep, metál, rock zenére bulizni igy, de 20 évesen lakodalmi zenére partizni, az durva!

Másnak nem fura?

2013. dec. 31. 10:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#2es vagyok

Kizárólag szép zenéket vagyok hallgatni, tudod mikor fog mulatós szólni az esküvőmön.

Magashegyi underground, Péterfy Bori a Love bandjével, és a Csík zenekar is jöhet, de Mc Haver vagy ki a csuda lesz az utolsó akit hallgatni fogok. Majd a svábhegyi betegszamár, esetleg...

2013. dec. 31. 11:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Javítok:

*vagyok hajlandó hallgatni..

*svábhegyi beteg szamár

2013. dec. 31. 12:00
 13/13 anonim ***** válasza:
86%
Jaj, ugyan már... Ember, 22 éves vagyok, egyetemen tanultam, nem vagyok cigány, és imádom a mulatóst... Mikor már mindenki ott van a buliban aki fontos, és megszólal a "nád a házam teteje"...az az igazi hangulat, nem az, amit ma már sokan csak divatból hallgatnak, értelmetlen, igénytelen gépi zene, amire csak a fejed meg a segged tudod riszálni. Esküszöm, sokan azt sem tudjátok, milyen egy igazi szalonnasütős, olcsóbortólbeb4szós, mulatószenés házibuli, pedig az az igazi.
2013. dec. 31. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!