Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent az a Haul a fiatalo...

Mit jelent az a Haul a fiatalok körében?

Figyelt kérdés

Szerintem ezek a divatorientált fiatalok annyira el lesznek a média és a piac által programozva, hogy 5 év múlva nem értjük majd a nyelvüket, mit beszélnek.

Mind csak a divatkifutóra és a plázába vágyik (mind, nem tévedés). Ők lesznek a jövő termék vásárlói.

2013. dec. 31. 02:20
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Megjegyzem, hogy 30 éves vagyok, már pedig én is a 10-en, 20-on évesek közelében vagyok korosztályban, de én nem tudom, mi az a "haul" szó.
2013. dec. 31. 02:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem van egy számítógépem, de annál tovább a jövő termékeiben nem megyek. Nekem nem lesz okostelefonom, apple iphon-om. Hogy úgy járjak, mint ez a mostani generáció fiatalok?
2013. dec. 31. 02:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

fogás, azaz emberek, álalalában fiatal lányok bemutatják a termékeket amiket legutóbb vásároltak.

pl http://www.youtube.com/watch?v=RLaMxnZCrr4

2013. dec. 31. 03:34
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Jó érzés egy olyan emberrel találkozni, aki az összes fiatalt(?) személyesen és alaposan ismeri!
2013. dec. 31. 05:24
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
De egyébként bicskanyitogató a stílusod, nem sok barátod lehet:(
2013. dec. 31. 05:28
 6/12 anonim ***** válasza:
65%

"Megjegyzem, hogy 30 éves vagyok, már pedig én is a 10-en, 20-on évesek közelében vagyok korosztályban, de én nem tudom, mi az a "haul" szó."

Ha ez igaz lenne, nem kérdeznéd.

Ha ez igaz lenne, okostelefonon vagy valamelyik tableten nyomnád a netet, és nem egy win98-as oprendszer PC-n.

Szerintem kb 60-70 eves lehetsz, ami nem baj, tisztelünk téged.

De ne fikázd a fiatalokat.

2013. dec. 31. 06:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

én 24 vagyok, és még csak nem is hallottam vagy olvastam ezt a szót sehol, csak ebben a kérdésedben. :D

Annyira csak nem vagy távol tőlük, ha te belefutottál és még érdekel is.

Egyébként megnéztem, google kb. 40 másodperc...

[link]

"Először is egy kis etimológia. A haul nem betűszó, mint ahogy azt először gondolná az ember, hanem egy egyszerű, eredetét tekintve közép-angolszó, melynek ma rengeteg jelentése van, többek között a vontat, húz. Ami azonban a szépségblogolás látókörébe vonta (hű, micsoda szóvicc!), az egy másik jelentés. Mint ige, a szó jelenti a zsákmányolnit, mint főnév, a zsákmányt, fogást is. Így keveredett tehát ez az egyszerű szó a hatalmas internetes celebritységbe, mai jelentése itt tehát a vásárlásból származó zsákmány.

A haul jelenség lényege, hogy a bloggerinák bejegyzések, képek vagy videók alapján megmutatják egy-egy vásárlásból származó termékeiket, és megosztják velünk rögtönzött indoklásukat, előzetes véleményüket, amelyet többnyire már kiforrottan később termékteszt formájában is láthatunk."

2013. dec. 31. 13:00
 8/12 A kérdező kommentje:

Ha ez igaz lenne, nem kérdeznéd.

Ha ez igaz lenne, okostelefonon vagy valamelyik tableten nyomnád a netet, és nem egy win98-as oprendszer PC-n.

Szerintem kb 60-70 eves lehetsz, ami nem baj, tisztelünk téged.

De ne fikázd a fiatalokat.

Figyelj, én nem hagyom magam elkényelmesedni, mint a fiatalok.

2013. dec. 31. 19:13
 9/12 A kérdező kommentje:
És ezzel nem csak elkényelmesednek, de elkényesednek is.
2013. dec. 31. 19:13
 10/12 anonim válasza:
27%

a haul angolul táv-ot jelent

am sztem nm vagy tl ok uh be lhet fogni kérdező

és nm mondom meg h hny éves vok

ha 30 éves vagy mit érdekel h a fiatalok micsi

törődj bele h öreg vagy és sztem a te fiatalkorodban anno téged is érdekelt a divat és a menőség

2014. nov. 21. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!