Mit jelent az a Haul a fiatalok körében?
Szerintem ezek a divatorientált fiatalok annyira el lesznek a média és a piac által programozva, hogy 5 év múlva nem értjük majd a nyelvüket, mit beszélnek.
Mind csak a divatkifutóra és a plázába vágyik (mind, nem tévedés). Ők lesznek a jövő termék vásárlói.
fogás, azaz emberek, álalalában fiatal lányok bemutatják a termékeket amiket legutóbb vásároltak.
"Megjegyzem, hogy 30 éves vagyok, már pedig én is a 10-en, 20-on évesek közelében vagyok korosztályban, de én nem tudom, mi az a "haul" szó."
Ha ez igaz lenne, nem kérdeznéd.
Ha ez igaz lenne, okostelefonon vagy valamelyik tableten nyomnád a netet, és nem egy win98-as oprendszer PC-n.
Szerintem kb 60-70 eves lehetsz, ami nem baj, tisztelünk téged.
De ne fikázd a fiatalokat.
én 24 vagyok, és még csak nem is hallottam vagy olvastam ezt a szót sehol, csak ebben a kérdésedben. :D
Annyira csak nem vagy távol tőlük, ha te belefutottál és még érdekel is.
Egyébként megnéztem, google kb. 40 másodperc...
"Először is egy kis etimológia. A haul nem betűszó, mint ahogy azt először gondolná az ember, hanem egy egyszerű, eredetét tekintve közép-angolszó, melynek ma rengeteg jelentése van, többek között a vontat, húz. Ami azonban a szépségblogolás látókörébe vonta (hű, micsoda szóvicc!), az egy másik jelentés. Mint ige, a szó jelenti a zsákmányolnit, mint főnév, a zsákmányt, fogást is. Így keveredett tehát ez az egyszerű szó a hatalmas internetes celebritységbe, mai jelentése itt tehát a vásárlásból származó zsákmány.
A haul jelenség lényege, hogy a bloggerinák bejegyzések, képek vagy videók alapján megmutatják egy-egy vásárlásból származó termékeiket, és megosztják velünk rögtönzött indoklásukat, előzetes véleményüket, amelyet többnyire már kiforrottan később termékteszt formájában is láthatunk."
Ha ez igaz lenne, nem kérdeznéd.
Ha ez igaz lenne, okostelefonon vagy valamelyik tableten nyomnád a netet, és nem egy win98-as oprendszer PC-n.
Szerintem kb 60-70 eves lehetsz, ami nem baj, tisztelünk téged.
De ne fikázd a fiatalokat.
Figyelj, én nem hagyom magam elkényelmesedni, mint a fiatalok.
a haul angolul táv-ot jelent
am sztem nm vagy tl ok uh be lhet fogni kérdező
és nm mondom meg h hny éves vok
ha 30 éves vagy mit érdekel h a fiatalok micsi
törődj bele h öreg vagy és sztem a te fiatalkorodban anno téged is érdekelt a divat és a menőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!