Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Unatkozom. Miért van az, hogy...

Unatkozom. Miért van az, hogy szinte kizárólag korrekt, jóindulatú emberekkel találkozom?

Figyelt kérdés

Valóban léteznek aljas emberek is, vagy csak a filmekben? Félreértés ne essék, nagykorú vagyok. Mégis ezt tapasztalom. Avagy a sors ilyen kegyes hozzám? Sokan panaszkodnak, hogy TÖBB rosszindulatú emberrel hozta össze őket a sors. Néha kérdezem is őket, hogy milyen élmény kapcsolatban lenni rosszindulatúakkal, de nem nagyon részletezik... Volt, hogy addig kérleltem némelyik ismerősömet, hogy mutasson be egy számára rosszindulatú embernek, míg beleegyezett, de én semmi rosszat nem tapasztaltam az ilyen illetőkről.

Naiv volnék? Vagy "csak" szerencsés alkat?

Borzasztó unalmas kezd lenni, hogy mindenki jól bánik velem. Legalább karácsonykor ne unatkoznék... Igazán nem akarom sajnáltatni magam, csak szeretném megtudni, milyen az, amikor valaki aljas. El tudná nekem valaki magyarázni élethűen? A filmekben ez olyan megjátszottnak tűnik...

#unalom #korrektség #csupa jó ember #a kulcsot is a lábtörlő alá
2013. dec. 25. 19:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves nyavalygó Lélek! Hiába vagy 52 éves, anyuci elkényeztetett óriáscsecsemőjeként gügyögsz. Tulajdonképpen szenvedsz az úgynevezett "jóléti betegségtől". Orvosság: tegyél jót másoknak, és cserébe majd kapsz bőven gonoszságot, ha már egyszer annyira hiányzik Neked.
2014. jan. 3. 17:06
 12/13 anonim ***** válasza:
A nagy tömeg egyes tagjai szinte kivétel nélkül jóravaló, rendes emberek. Amikor aljasnak látsz valakit, általában kiderül(-ne) róla, hogy tehetetlenségében, félelmeitől gyötörten tesz hülyeséget, és mert nem látja be (át?), hogy nem a legcélravezetőbb utat választja ilyenkor. Vagy anélkül, hogy tudatában lenne, elragadják az indulatai. A nagy közös tévedést látja igaznak, és azt hiszi, más gerjeszt indulatokat benne, ez pedig tökéletes alibi arra, hogy "ő is" szemét legyen. Az száll ki végleg ebből, aki nem gyáva felelősséget vállalni bármiért, amiben kicsit is döntéspozícióban találhatta magát.
2014. jan. 3. 23:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Én ehhez buta vagyok. :))
2014. jan. 4. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!