Mit gondoltok Fluor Tomiról?
Figyelt kérdés
Nehéz, illetve nem lehet úgy normális véleményt alkotni valakiről, hogy nem ismeritek személyesen, mert nem szabad elítélni másokat meg minden, de így TV-n keresztül mit gondoltok róla? Szimpatikus nektek, és ha igen vagy nem, akkor miért?2013. dec. 22. 12:03
1/10 anonim válasza:
szerintem hiperaktív és figyelemzavaros is szóval van egy alapbetegsége. Ettől lesz érdekes, színes egyéniség. Alapjáraton nincs nagy gond vele csak idegesítő és szerintem hosszabb időn keresztül nem lehet jól kijönni vele pont a természete miatt
3/10 anonim válasza:
Nem szeretem a dalait, de vidám fickó lehet :)
4/10 anonim válasza:
én nem gondolok róla semmit...
Egy hirtelen felkapott "sztár", aki hamar feledésbe merül...
vidám srác, jó kiállású...
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jó válaszok, mentek a zöldek. A 4-es válaszadóval külön egyetértek, hogy hamar feledésbe fog merülni.
2013. dec. 22. 13:24
9/10 anonim válasza:
Az, hogy végre újra jó zenéket nyom. Néhány ismerős már találkozott vele személyesen, azt mondják nagyon jó fej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!