Van olyan ismert személy (híresség, ha úgy tetszik), akinek nagyon tetszik az arca?
Figyelt kérdés
férfi, női egyaránt2013. dec. 18. 16:32
11/28 anonim válasza:
Kaya Scodelario. Annyira imádom az arcát, nem tudok betelni vele. :D
Ezen kívül Mila Kunis és Palvin Barbara is.
12/28 anonim válasza:
13/28 anonim válasza:
Szerintem a mostani férfi hírességek arca nem olyan karakteres.Látszik,hogy a producerek olyant keresnek,akit könnyen irányíthatnak.
14/28 A kérdező kommentje:
2013. dec. 18. 18:19
15/28 A kérdező kommentje:
2013. dec. 18. 18:31
16/28 anonim válasza:
De tudtam, hogy valamelyik idóta be fogja linkelni ezt a képet Miláról. Akadjatok már le róla, és nézzétek meg a többi képet, ami ugyanezen a napon készült róla.. Nem durva, csak ez valahogy így sikerült, de szerintem még mindig szép.
17/28 anonim válasza:
Nesze :D Amelyik képen embernek néz ki, kise látszik a sminkből, egyébként színészként sem ér semmit, csakhogy fokozzam :D
18/28 A kérdező kommentje:
Mila Kunist linkelgető, ki gondolja, hogy bárki is ugyanolyan szép smink nélkül, mint sminkkel??
2013. dec. 18. 19:56
19/28 anonim válasza:
De ő kifejezetten csúnya nélküle, egyébként meg sminkelve se tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!