Zero666 kérdése:
Miért figyelmetlenek az okos emberek?
Figyelt kérdés
Mi lehet annak az oka, hogy nagyon sok intelligens, okos ember között van olyan, aki egyben figyelmetlen is a mindennapi életben?2013. dec. 16. 21:41
2/7 anonim válasza:
ez engem is érdekel, nekem is sürün elkalandozik a figyelmem...
talán mert mindig gondolkodok valamin, ált. azon, amin nem kellene.
4/7 anonim válasza:
Hogy érted, hogy figyelmetlen? Mivel kapcsolatban? Erre én is kíváncsi vagyok.
Azt hiszem sejtem mire gondolsz de azért érdekelne konkrétabban.
5/7 anonim válasza:
Én okos vagyok, de rettenetesen szétszórt... Talán azért, mert az okos emberek jobban átlátnak mindent, és ezért rengeteg dolgon gondolkodnak, ami miatt szétszórttá válnak, mert mindig kalandozik az elméjük.
6/7 A kérdező kommentje:
igen, ezt néha én is érzékelem magamon, de ezen hogy lehet segíteni?
2013. dec. 17. 21:29
7/7 A kérdező kommentje:
Meg ez egy összetettebb probléma, nekem van pár ilyen ismerősöm is és az oké, hogy szórakozottak , de valószínűleg azért mert a mindennapi dolgok nem kötik le őket, mintha néha a saját kis világukban élnének. És ez egy öngerjesztő folyamat is végeredményben, hiszen, ha a mindennapi életben ne tudnak koncentrálni bizonyos dolgokra, akkor sikerélményük sincs, ami csak fokozza ezt. Szerintem van ennek valóságalapja, de javítsatok ki ha tévedek.
2013. dec. 17. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!