Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy másik...

Miért van az, hogy másik viccén nem nagyon nevetek?

Figyelt kérdés

1. 29 fős osztály vagyunk (fiú), ha mondok valami poént ami pont a témához tartozik, akkor mindenki röhög (mondták is már, hogy jó a humorom)

2. De ha valaki más mond valami poént, akkor egyszerűen nem tudok röhögni, persze vannak kivételek.

2013. dec. 11. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Hát ezzel én is így vagyok.
2013. dec. 11. 23:53
 2/5 anonim ***** válasza:

értékelésnek nevezik ezt a fajta érzelem kinyilvánítást,elismernek.

te meg nem értékeled,nem ismered el a másikat.

hosszú távon nem a legbölcsebb ez,még akkor sem ha valaki alfa a csoportján belül.

2013. dec. 12. 01:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Utolsó jól mondja. Nyilván szereted, ha az egész közösség nevet a poénodon, ezért veszélyeztetve érzed a poziciod, ha más viccelődik. Viszont nem csak az kovácsolja a csapatot össze, ha az egyik viccén nevetnek, hanem ha te is nevetsz. Hosszútávon az alfahimeskedés nem hoz eredményt.
2013. dec. 12. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy a humor mértékegysége a reagált nevetés?

Néha egy-egy poén nem röhejes, csak egyszerűen humoros.

2013. dec. 12. 12:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem érzem magam alfahím típusnak. Nem is szeretnék az lenni az osztályban. De valahogy nem mindenki viccén tudok röhögni. Lehet azért van mert úgy külön "klikk" alakult ki és akivel én egyben vagyok annak a viccén röhögök. Akivel nem nagyon beszélek azén nem bírok. Hogy is mondjam, hát kb. debil poénokat nyomatnak.
2013. dec. 24. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!