A lényeg,hogy a gyászolásból egyfajta divatb*ziság lett. Mindenki csak osztogatja a képeket,lájkolgatja ,ki ír mindenféle csöves idézetet, berakja őt profilképnek,közbe azt se tudja ki volt ő,cska jöjjenek a lájkok. Jó meghalt tényleg tök rossz,de szegény már forog a sírjában a sok fa*zságtól. Most ebben mi a jó ??
Hjahh tökmindegy, hogy meghalt egy Nobel-békedíjas ember, mert amúgy is öreg volt... És lemaradt, hogy mindannyian meg fogunk halni, szóval ennyi erővel nem kell hogy sokkoljon bárkinek a halála is.
2013. dec. 11. 18:57
13/27 anonim válasza:
Szeretik a nők, mivel teljesül ennek egyetlen feltétele, hogy vonzó, jól néz ki. Aki jól néz ki, azt imádják, és bármit megtennének, érte, aki nem, azt le se szarják.
2013. dec. 11. 20:14
14/27 anonim válasza:
Miért kell még ebből a kérdésből is azt kihozni, hogy a nők a szemétládák? Nekem főleg a férfi ismerőseim posztolgattak róla cikkeket face-n... OwMyBalls, ne itt sajnáltasd magad.
2013. dec. 11. 21:33
15/27 anonim válasza:
Biztos nem igaz, hogy a férfi ismerőseid posztolgattak, mert ők napközben dolgoznak, nem facebookoznak. A nők nem szemétládák, csak valakihez vonzódnak, valakihez nem. Ezzel a férfiak ugyanígy vannak. Pareto-elvet ismered?
2013. dec. 11. 21:44
16/27 anonim válasza:
áááááá nem akarok itt egy nőgyűlölő vitát; kitárgyalni, hogy női és férfi ismerőseim milyen arányban dolgoznak, azt meg főleg nem, hogy hazugnak nevezz :D [link]
Továbbá nézz már rá a kommentek arányára, és úgy mondd, hogy csak a (mocskos, undorító, pénzéhes) nők figyeltek fel rá...
2013. dec. 11. 22:38
17/27 anonim válasza:
A nők nem undorítóak, de csak a vonzó férfiakat szeretik.
Én is a vonzó nők iránt érdeklődöm csak, jobban szeretem a karcsú derekat, és a kerek feneket, mint a bojler testet, jobban szeretem a formás melleket, mint a lógót. Emiatt én senkire se haragszom. Azt szeretik, aki jól néz ki, ilyen lett a világ, mert így több a GDP.
2013. dec. 11. 23:45
18/27 anonim válasza:
És akkor arról ne is beszéljünk, hogy akik most erről beszélnek, hogy mennyire sajnálják, 90%-uk ha látta volna a Porshe-jével gyorshajtani, azt kívánta volna, hogy bárcsak menne neki a fának.
2013. dec. 12. 01:02
19/27 anonim válasza:
"Hjahh tökmindegy, hogy meghalt egy Nobel-békedíjas ember, mert amúgy is öreg volt.."
Nem azt mondtam, hogy tökmindegy.
Most komolyan azt vártad, hogy majd az utcára vonulnak az emberek, mert meghalt?
Egy idős korú halála soha nem fogja úgy megrendíteni, mint egy fiatalé.
Ennyi
Főleg, hogy sokan nem is ismerték....
Vagy talán te ismered az összes Nobel díjas egyént?
2013. dec. 12. 12:25
20/27 anonim válasza:
Na jó, aki Mandelát nem ismerte, valószínűleg barlangban él.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!