Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azzal idegesíteni valakit ami...

Azzal idegesíteni valakit ami zavarja az szemétség? Bunkó lennék?

Figyelt kérdés

Egyszer a megállóban egy csaj kioktatott, hogy mit képzelek, hogy nem engedtem előre, és hogy nem tanított meg anyám, hogy a nőket előre KELL(ezt így hangsúlyosan) engedni???

Ott mindenki előtt a buszon elkezdett velem akadékoskodni. Mondtam neki, hogy ne vegye már olyan komolyan, de csak folytatta.

Na azóta ha ott van a megállóba még direkt befurakodok elé, hogy érezze a törődést!

Ha elől áll, én hátul, és jön a busz, oda sietek, és bevágok elé az ajtóban.

2. alkalommal mikor ezt csináltam megint felháborodott, hogy "a múltkor már megmondtam, de úgy látszik nem bírod felfogni!"

harmadszorra már csak sóhajtott egyet, negyedszerre már semmi, csak grimaszolt.

Addig tervezem ezt csinálni amíg egyszer őszintén bocsánatot nem kér, hogy kioktatott mások előtt!

Ez mennyire szemét viselkedés? Gyerekes lennék?

Mennyi az esélye, hogy egyszer megver?

17/F

2013. dec. 9. 10:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%
hová jut ez a világ?! Te minden vagy, csak férfi nem! Igen, a nőket illik előre engedni, nagy paraszt vagy, és még te várnád, hogy bocsánatot kérjen. Apukád nem tanított meg az ilyenekre? Ez elég nagy baj. Ilyet megtudnék a fiamról, alaposan elbeszélgetnék vele. Nagyképű bunkó.
2013. dec. 9. 12:16
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Én lány vagyok,de szerintem baromira túlreagál a csaj. Most nem azért,de ha teszem azt 53 férfi vár a buszra,míg én odaesek akkorra,amikor beér a busz,hogy nézne ki,ha egy kurjantással sorfalba állítanám a pasikat,hogy felszállhassak mindenki előtt,merthogy én nő vagyok? Nyilván,ha már fél lábbal fent vagyok a buszon és jóformán engem kettétaposva óhajt beelőzni egy hapsi,akkor azért elküldöm,hogy látogassa meg anyukáját. De ez túlzás volt. Tőled meg genyóság,hogy szivatod,de valahol meg is értelek:D Bocsánatot meg tuti nem fog kérni,szerintem állj le ezzel,eleget leckéztetted. Egyszerűen csak szállj fel akkor,amikor te következel a sorban.
2013. dec. 9. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is össze fogtok jönni, egyformán idióták vagytok. Ő miss p*csa, aki elvárja, hogy körülötte forogjon a világ, ha nem, akkor hisztizik. Te meg foglalkozol vele, tehát te sem vagy jobb nála.
2013. dec. 9. 13:13
 14/15 anonim ***** válasza:
A könnyem kicsordul ettől a sok megható beszédtől az illemről, amit itt lenyomtok, mert ugye minden gyk-s kívülről fújja az illemszabályokat. Hihetetlen módon felfújja ezt mindenki. Bocsánatot amúgy nem fog kérni. Amúgy tényleg nagyon jó, hogy egy embert egy ilyen miatt egyből leminősítenek. Amúgy szerintem nőgyűlölő pszichopata lesz a kérdezőből.
2013. dec. 9. 19:45
 15/15 anonim ***** válasza:

ennyi hülye válaszolót istenem :D

tömegközlekedésnél k*vára nem számít hogy kit engedsz előre!! most komolyan megállsz és megvárod amíg minden nő felszáll a buszra? mert ezek szerint ez a sok ostoba fsz válaszoló ezt teszi. nevetséges.

az a k*va meg elég bunkó volt, szerintem megérdemli.

a lényeg csak az h ne hagyd magad felhúzni a sok hülye paraszton mert csak magadat stresszeled vele!

2013. dec. 17. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!