Azzal idegesíteni valakit ami zavarja az szemétség? Bunkó lennék?
Egyszer a megállóban egy csaj kioktatott, hogy mit képzelek, hogy nem engedtem előre, és hogy nem tanított meg anyám, hogy a nőket előre KELL(ezt így hangsúlyosan) engedni???
Ott mindenki előtt a buszon elkezdett velem akadékoskodni. Mondtam neki, hogy ne vegye már olyan komolyan, de csak folytatta.
Na azóta ha ott van a megállóba még direkt befurakodok elé, hogy érezze a törődést!
Ha elől áll, én hátul, és jön a busz, oda sietek, és bevágok elé az ajtóban.
2. alkalommal mikor ezt csináltam megint felháborodott, hogy "a múltkor már megmondtam, de úgy látszik nem bírod felfogni!"
harmadszorra már csak sóhajtott egyet, negyedszerre már semmi, csak grimaszolt.
Addig tervezem ezt csinálni amíg egyszer őszintén bocsánatot nem kér, hogy kioktatott mások előtt!
Ez mennyire szemét viselkedés? Gyerekes lennék?
Mennyi az esélye, hogy egyszer megver?
17/F
ennyi hülye válaszolót istenem :D
tömegközlekedésnél k*vára nem számít hogy kit engedsz előre!! most komolyan megállsz és megvárod amíg minden nő felszáll a buszra? mert ezek szerint ez a sok ostoba fsz válaszoló ezt teszi. nevetséges.
az a k*va meg elég bunkó volt, szerintem megérdemli.
a lényeg csak az h ne hagyd magad felhúzni a sok hülye paraszton mert csak magadat stresszeled vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!