Mit csináljak, ha valaki megbánt akit nagyon szeretek, de nem tudom neki elnézni? :/
Figyelt kérdés
Képtelen vagyok elfogadni hogy nem tud engem megérteni, és nem olyan magas az empátiája mint nekem... Próbálok megbocsájtani, de egyszerűen sír a lelkem azért mert megbántott engem... Szeretem őt nagyon nagyon... oda mennék szeretgetném őt, de folyik a szívemből a vér a viselkedése miatt :/ Tudom jól durvábbnak kéne lennem... bunkóbbnak, szemetebbnek, de nekem nem megy... Képtelen vagyok rá, de így meg mindenki csak megbánt.2013. dec. 8. 22:36
1/1 anonim válasza:
Ez egy homályos kérdés. Lehet, hogy az illető tényleg egy önző bunkó. Az is lehet, hogy mégsincs olyan magas empátiád mint gondolod, és nem veszed észre, hogy halálra idegesíted valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!