Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » INTJ emberekkel szeretnék...

INTJ emberekkel szeretnék ismerkedni, hol találok ilyen embereket?

Figyelt kérdés

2013. dec. 1. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Első,ezt lehagytad : http://www.youtube.com/watch?v=bcYppAs6ZdI

Egy Intjland-i lakos.

2013. dec. 2. 03:58
 12/18 anonim ***** válasza:
ISTP vagyok, de, ha az INTJ-k ilyen ijesztőek, lehet jobb, ha nem ismerek egyet se. :D
2013. dec. 2. 06:39
 13/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ha ide regisztrál, beszélgethet velük. Bár az egyik válaszoló véleményét meg kell erősítsem, az INTJ egy külön faj, ami sokakat szoktat rá nyugtatóra vagy alkoholra. Vagy arra, hogy random módon üvöltve verjék az öklükkel a falat. Ezt főképp ellenkező nemű emberekből váltják ki. Szimpátiájukat nehéz elnyerni, tiszteletüket és bizalmukat szinte "mission impossible". Hogy a szeretetüket már ne is említsem.

David Attenborough típusú fajleírásom azzal zárnám, hogyha nem rendelkezik acélidegekkel, kimeríthetetlen irónia- és szarkazmusfaktorral, vagy nagy mennyiségű erős nyugtatóval, és mazochista hajlammal, messziről kerülje el őket, mert nem könnyű elviselni egy INTJ-t hosszútávon. Mondjuk őszintén belegondolva, rövid távon sem (akár egy másik INTJ-nek sem).

Tapasztalatból mondom.

egy nőnemű INTJ

Ha mégis megkísérelné a kapcsolatfelvételt, íme egy útmutató:

[link]

2013. dec. 23. 03:17
 14/18 anonim ***** válasza:
ÉN INTJ VAGYOK, ha akarsz rámírhatsz
2014. jan. 18. 21:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Pedig Intjland-ben van a legtöbb INTJ= Idegbeteg Neurológiai Tahó Jeti.
2014. jan. 18. 22:46
 16/18 anonim ***** válasza:
intjforum.com
2014. ápr. 8. 21:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha az i en té jé nem valami traktor, akkor nem tudom mi az. Elugatja néköm valaki?
2014. dec. 27. 11:47
 18/18 Ucanthandletheturth válasza:

<Intjlanden>

<Kérem fogja meg a hülyeségét, és akassza fel vele magát és miután megtette szóljon kérem, mert pezsgőt akarok bontani,és koccintani az első emberrel,akivel találkozom, acélból, hogy a világ megszabadult öntől.Alázatosan köszönöm uram!>

Ha ilyen indulatosan reagálsz egy lightos poénra, akkor inkább ne is folytasd a projected, mert csúnyán beletörik a bicskád... Nem tudom, hogy intj-illető írta-e ezt a választ, de ez a szarkasztikus humorunknak csak a kezdete, szóval inkább el se kezd az ismerkedést mert az idegosztályon fogsz kikötni ennyi 'humorérzékkel'...

Amúgy viccen kívül minek akarnád ránk vesztegetni az idődet?

2017. dec. 24. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!