Hogy reagálsz akkor, amikor bemész a lakásba, még a kabát rajtad van, de a cippzár elakadt, és nem bírod lehúzni, de már nagyon meleged van?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 13:04
1/17 anonim válasza:
Hű én olyankor nagyon ideges leszek. xD Nem tehetek róla, ha melegem van egyszerűen idegbeteg leszek. (@_@)
Vajon miért nem szeretem a nyarat... :P
2/17 anonim válasza:
Lehúzom mint egy nem cipzáras pulóvert?! Nincs benned ennyi fantázia ?:D
3/17 anonim válasza:
2:
Ezt kabátja válogatja, mert van amelyiket nem tudod, mivel túl szűk a nyakánál.
4/17 anonim válasza:
Ilyenkor nem a szobába megyek, hanem a hűtőbe.
5/17 anonim válasza:
Káromkodok egy jó hosszút, míg oda nem ér a párom segíteni. Ha egyedül vagyok otthon, akkor addig káromkodok míg nem sikerült kioperálnom magam egyedül a kabátból :D
6/17 anonim válasza:
Addig huzgálom fel-le, amíg meg le nem tudom húzni.
7/17 anonim válasza:
Na ezért veszek én gombolós kabátot télen. Nyáron meg:
Nagy meleg van tűz a beton
leveszem a nagykabetom.
8/17 A kérdező kommentje:
Régen hisztiztem, most azt csinálom, hogy kimegyek a hidegre, és ott próbálkozom, addig sem melegszem be.
2013. nov. 26. 13:46
9/17 anonim válasza:
Most csak gombos kabátom van szóval ez nem fordulhat elő:D
10/17 anonim válasza:
Hú micsoda problémák. Én olyankor tűrök, mintha épp bementem volna egy túlfűtött üzletbe... És nem szólok senkihez, mert az is cska melegítene...
De ha közben majd besz..ok, akkor persze izzadok, mint... és lehet le se veszem a kabátot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!